Abimin eşi hakkında anlatmak istediklerim var acaba ben mi yanlış anlıyorum??? arkadaşlar abimle yengem evleneli 8 9 ay filan oldu ama evlendiklerinin ilk haftasından beri kız kardeşleri ve annesi hergun abimlerde hatta kız kardesleri uc gun ust uste yatıya kalıyor ve evleri uzakta değil 10 dk mesafede. Akşam 9 da işten geliyorlar gece 11 de abime yatıya geliyorlar kucuk kız kardeşinin sevgilisi bile gunduz haber vermeden nerdeyse her gun cat kapı abimlere geliyormuş.. abimler şuan fatura odemede vs zorlanıyor su olsun işte mutfak giderleri olsun ama hepsi geliyor yiyorlar iciyorlar hatta gunde 2 3 kere evlerinde bir de duş alıyorlarmış bunu yengem soyledi... sizce her gun boyle gelmeleri normal mi? Ben de ayda 1 filan giderim gidince de yengem burnumdan getirir ben ona hep abla muamelesi yapıyorum hic sevmem oyle yok ben gorumceyim bilmem ne diye hatta gorumcelik yapıyor musun filan diye soranlar oluyor yoo ne alaka niye gorumcelik yapayım yetişkin insanlar filan diyorum ama yengem bana resmen mal muamelesi yapıyor ben 22 yaşındayım o 28 calışıyor , ben de iyi bir unide iyi bir bolum okuyorum neyse sınavım var diyorum aman ne sınavı, napıyorsun diyor mesela odev sunum yapıyorum diyorum aman okuyup ne olcan filan diyor surekli boyle şevkimi kıran cumleler kuruyor. ben salaş giymeyi seviyorum tişortun cok cirkin diyor bir de surekli ben bir şey alıyorum kazık yemişsin ben onu şu fiyata boyle aldım yengen işi bilir yok şoyle yok boyle diye kendini ovmeye başlıyor artık kendimden şuphe duyuyorum ben malım herhalde diye cunku “bıktım” ve o kadar cok hızlı konuşuyor ki laf yetiştiremiyorum hayır diyorum ben buna netten baktım gayet uygun diyorum hayır Canım yengenden iyi bilemezsin diyor gecen 1.kopru FSM Koprusu diyor hayır o 2.kopru olarak geciyor karıştırdın galiba dedim benle iddialaşma şimdi acarım gorursun eminim ben diye hemen boburleniyor neyse sonra baktı benim dediğim doğru cıktı aaaa inanmıyorum ya nasıl olur filan dedi bende gulerek yaa demek ki herşeyi bilemiyormuşsun dedim abime bakıp aşkım bana ne diyor gorumcem goruyorsun dimi diyor..1 aydır onlara gitmiyordum neyse gecen beni aradı gel gel diye baya ısrar etti bende gittim. Gittiğim gibi de pişman oldum kestane pişirdik ben kabuk icin tabak koymayı unutmuşum sofraya o sıra telefonum caldı. abim koymuş o da geniş kaselerden koymuş işte kestane bitmeye yakın bu tabağı kim koydu buraya bu tabak mı konulur filan dedi abim de ben koydum dedi işte gorumce senin de mi aklına gelmedi o tabak filan dedi ben de ben masada Var sanıyordum ya aklımdan tamamen cıkmış dedim (soyadımız m diyelim) mler işte ne beklersin ki masada yoktu gorumce bir de yalancılığa mı başladın askımm kardeşin yalan soyluyor goruyorsun dimi diyor kahkaha atarak guya şaka yapıyor hadsiz biz aynı mahalle de yasıyoruz oysa ki her turlu pislik onlarda iftira kumar aldatma vss.. hamile diye zor tutuyorum kendimi ailem uzulmesin diye bir şeyde anlatmıyorum cunku annem pasif bir kadın bu cirkefle uğraşamaz eve gelince o kadar negatif mutsuz kotu hissediyorum ki o kadın enerjimi emiyor ağlıyorum yani sonra ben gec gitmiştim zaten gece 12 oldu evlerimiz uzak değil arabayla 5 dk babam gelmiyor musun yazdı (ben hic yatıya kalmadım abimlerde) bir de gidiyormuşuz bizimkiler uyumuş kapıda kalıyormuşum filan dedim guldum sonra yengem de aman bizde kalırsın o zaman nolcak dedi bende guldum doğru valla dedim abim o sıra salona gitti ay gorumce de kaldı başıma gitmiyor evine ayool diyor gulerek (guya şaka meşhur savunması) (ben alınganım hep) ben duymamaZlıktan geldim kendi kendine konuşuyor guya espri yapıyor ben o sıra bulaşıkları filan yerleştirdim hamile diye yardım ediyorum gittiğimde sonra abim geldi kedileri icin durduk yere abime dedi ki abimin adı e diyelim işte.. kedinin onu cok ozlediğinden filan bahsetti sonra da e her ihtimale karşı soyluyorum kedi her zaman annesiyle kalır benimle kalır dedi abim de Ters ters baktı yengeme o diyelim oo diye biraz sinirli bir şekilde sesini yukseltti sonra birden Canım kocam bugun yemekleri yaptı filan dedi abimde ben evlenmeden once de yapıyordum biliyorsun dedi kardeşime sor bak neler yapardım dedi (yengeme de cok yaptı sevgiliyken) abim icin yemek yapmak hobi gibi bir şey neyse bende evet yaa işte şoyle bir şey yapmıştın dedim sonra kuzen buluşmasıyla alakalı bir şey gecti amcamın oğulları ve abim kankaydı bir zamanlar ama yengeler hep kavga cıkarttı neyse yaptıkları guzel bir şey vardı bende onu soyledim ayy gorumce sen ara acmaya mı geldin buraya aşkımm kardeşin ara acmaya mı geldi dedi bende aşk olsun yaptığın cok ayıp ben burda ocağını bile siliyorum senin dediğin laflara bak hic yakıştıramadım dedim ozur bile dilemiyor hala tebessum ederek bakıyor ya ben bıktım ya bu arada abim varken guluyor abim yokken ozellikle sinsi sinsi laflara başlıyor ben de artık abimlere gitmicem arkadaşlar ya zaten ayda yılda bir gidiyorum geldiğimde de uzuluyorum abimle araşırız konuşuruz cok isterse yetti ya cok sabrediyorum ağzımı actığımda cidden kotu patlıycam yuz yuze bakmayız daha bende anksiyete var bu arada bir kere bahsetmiştim sanki ben ergen malın biriyim doktora gitmemişim kendi kendime teşhis koymuşum gibi mal mal konuşup ciddiye almadı ay ne bicim insan bu keşke bir ablam olsaydı da ona derdimi anlatabilseydim...arkadaşlarımla filan konuştum kanka bence bir ara abinle oturup konuş cağırdıklarında gitme bir sure sonra bu tavırlardan dolayı gitmek istemiyorum dersin dediler bende boyle duşunuyordum? Ne yapmalıyım ya gercekten cekilmez birisi bunlar daha bir gun de yapıp soyledikleri şeyler hele bi anlatsam yaptıklarını parmaklarım yorulur lutfen fikir verin cevreme anlatmak istemiyorum ama bu cirkefle de uğraşmaktan yoruldum benim dediğim şeyleri carpıtıyor yalan soyluyor hep hamileliğini kullanıyor yoruldum gercekten ya... bazen cok iyi bazen cok kotu kendisinden nefret ediyor değilim seviyorum gercekten ama ben de ne yapacağımı şaşırıyorum artık tavırları karşısında..