Merhaba hanimlar. Derdim cok buyuk. 7 yaşında bir kızım var. Bu zamana kadar cocuk duşunmedik. 2 aydır yapmaya karar verdik. 3 haftalık hamileyim. Ama aldırmam gerek nasil bir yol izleyeceğim bilmiyorum.
Eşimin beni aldattigini oğrendim. Fakat şu an gidecek durumda değilim( gidecek yerimin olmamasi , iş imkanimin az olması kendimi gelistirmemis olmam gibi) . Kendimi garantiye alana kadar bir iş bulana kadar biraz birikim yapana kadar burda kalmak zorundayim . Bunları yapar yapmaz davayı acacagim.Bunun icin aldattigini yuzune vurmak istemiyorum şu an icin gidemeyecegim zaten.
İstenmeyen bir gebelik soz konusu. Evde test yaparak oğrendim gebeliği haberi var. Henuz doktora gitmedik. Doktora gittiğimizde es kişisinin haberi olmadan aldırmak istediğimi soylesem . Doktora es kisisi sorduğunda sağlıksız bir gebelik olduğu icin alınması gerektiğini soylemesini rica etsem kabul eder mi acaba ? Yada duşuk hapı duşuk iğnesi gibi bişey var mıdır ? daha başka ne yapabilirim bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.