Yasim 42. Yaklasik 9 sene once ayrildim ve bir cocugum var. Bosanma sureci 4 yila yakin surdu. 5 senedir oncede resmi olarak bosandim. Sonra ulke degisikligi derken yeni bi hayat vs vede cevremin olmayisi evden calismam dolayisi ile kimseyi tanima firsatimin olmamasi birde zaten bosanmis kadınlari kullanmaya yonelik yaklasiyor cogu erkek diyede yalniz kaldim gittim. Aldatildigim icin insanda illaki derinlerde bir yerlerde degersizlik duygusu olusuyor ve belkide bu yuzden ozellikle tekrar bir erkegin size zarar vermesinden cok korkuyorsunuz.
Sosyal medyada birini tanidim. Ucakla 1 saat. Hic guvenmez iken oyle farkli oyle iyi birine benziyorduki bellimi olur kadere nasibe diyerek konusmaya devam ettim. Issiz kaldi kisa sure sonra ve yanima bi turlu gelemedi. Evli degil anne ve kizkardesi ile yasiyor. Goruntulu konustugumiz icin biliyorum. Durustce herseyide anlattigi icin ona inaniyordum. Mesela beni tanimadan sirf cinsellik amacli iliskiler yasadigini ve benden bu yuzden utandigini cunki sen cok temizsin vs derdi. Soylemese bilmezdim.
inanin yasamadan birebir gormeden anlamaniz mumkun degil
Bende saf bi insan degilim ama bazen ulasilmaz olmasina vs hep anlatinca anlardim. Ama kac kere ayrildim. Uzaktan niye ugrasayim istesem sana deger vermesem uzatmazdim diyordu. Gercekten de bazen mesela uykuda oldugunu anlardim vs.
Neyse gel zaman git zaman 1 sene oldu ve o hala parasizlik issizlik sebebiyle yanima gelemedi. Tabii artik huzursuz olmaya baslamistim sorgulamayq vs
15 ayin sonunda ayrildim. Niye bu kadar uzadi derseniz yalnizliktan korkmamvede cocugum oldugu icin onun guvenilecek bi irtiba birakmasi vs. Lutfen linclemeyin. Zaten defalarca bulusup edip oyle ciddiye binecekti anlasirsak bu durum.
Neyse sonunda ayrildim ama degersizlik duygusu ile bas edemiyorum. Her neckadar beni bana ne kadar cok deger verdigine ikna etsede bu kadar uzun zaman gelmeyen insana vakit harcayip umut baglamamaliydim. Aradi ama engelledim cikmadim artik telefonlarina.
Insanın yuvasinin bozulmasi ve Yalnizlik cok zor. Cocugum var Allah acisini derdini yasatmasin ama aile olgusuda istiyor insan hem kendim hem evladim icin. Zaten kendi annem sinir hastasi onlardan o anlamda fayda yok. Haliyle bu boslukta hata yapiyor insan
Lincten ziyade teselliye cok ihtiyacim var bu gece.