Arkadaşlar hepinize merhaba daha once başka bi konu icin acmıştım eşimle alakalı şimdi ki konumuz bitmek bilmeyen sigara konusu . Ben eşimle tanışmadan once de sigara icen biriydim eşimde aynı zaman da sigara kullanıyor . Ama eşim benim sigara icmemden cok rahatsız para konusunda degil beni surekli kontrol etmek istiyor kendi icince sorun olmuyor ya da ben ona icme dİyince sen karışmazsın oluyor . Ben sigara 5 saat icmiyim o 5 saatin sonunda yine iciyim yine laflanıyor . Zararlı bi şey onu biliyorum 11 senedir iciyprum bende bırakmak istiyprum ama zorlanıyorum cok . Her neyse bugun iftar acıcaz daha yemekler olmamıştı bende suyumu ictim sigara yaktım bir iki fırt cekip sondurecektim eşim başladı beni cinnet gecireceksin serefsiz evladıyım o sigarayı sana bıraktıracam falan sustum . Şimdi sahur oldu bende sigara yaktım yarısını o icti yarısını ben kalktım eşime sahur hazırlıkcaktım sigara yaktım daha yeni ictin aldı sigarayı kırdı defol git salak karşımdan falan . Arkadaşlar tamam iyiliğim icin isteyebilir ama bu yuzden cok kalbimi kırdı sanki 5 yaşında ki cocuğum da beni kontrol etmek istiyor gibi . Ben ona bi şey soyleyince karıştırmıyor kendine ama . Bu da benim zoruma gidiyor ben ondan sonra sigara icmeye başlasam tamam diyicem ama ben onunla tanışmadan once de iciyordum ne demem lazım eşime sizce bu konu da nasıl konuşmam gerek