Merhaba,
kayınvalidemlere geldik onlar kasabada oturuyorlar biz şehirdeyiz. Gorğmcemlerde şehır dışında oturuyorlar. Eşiyle birlikte Onlarda geldiler 2-3 gundur beraberiz. Neyse gorumcem geldiğinden beri evi toparlıyor o calışmıyor cocuğuda yok full enerji. Ben yoğun bir işte calışıyorum ve gercekten hafta ici mahvoluyorum neyse . Geldiğinden beri dolap siliyor kapı siliyor ama boyle Tripli tripli. Bende supurge yaptım. Yemeği beraber hazırlıyoruz falan. Tatlı yapıyor şimdi yine tripli. Eşimde sordu ne tatlısı yapıyorsun diye babam tatlı istedi ondan yapıyorum dedi. Az oncede kayınpeder kayınvalide oturuyoruz işte kayınpederimin işi cok rahat yarım gun calışıyor gibi bişey . TV de midyee baklava cıktı. Off falan yaptık ne guzel gorunuyor dedik. Bende dedim ki baba bize gelince ben sana cok guzel bi baklava alayım bizim evin orda yapıyorlar dedim. Bana demesin mi yap alma

Neyse sonra kayınpeder ben her şeyimi yapıyorum diyince bende eşime dondum dedim ki sen niye babana cekmedin. Hemen kayınvalide cıktı orda cok gec geliyor nasıl yapsın . Dedi
Dunde eşim bana onların yanında diyor ki herkes bişey yapıyor sen ne yapacaksın, beraber yapıyoruz işte dedim. Bende bak herkes bişey yapıyor asıl sen ne yapacaksın dedim. Kayınpeder ordan diyor ki annesi yapar onun yerine . Bende benim annemde benim yerime yapar dedim
Eşim nasıl calışıyorsa bende aynı calışıyorum canım cıkıyor
Bu kişilere nasıl davranayım şimdi akşam doneceğiz eve hic birinin yuzunu gormek istemiyorum