Kızlar selam,
Lutfen ve lutfen linclemeyin kendinizi yerime koyup empati yaparak, tecrubelerinizi paylaşarak yapıcı yorumlar yaparsanız cok sevinirim.
Ozet geciyorum

Kızlar 27 yaşındayım bekarım ailemin durumu iyi. Ve acıkcası evlenince de iyi bir hayat surmek istiyorum cunku maddi kaygılar olunca huzur kalmıyor gibi yorumlar okudum. Şimdi size evlilik icin birbirinden farklı zamanlarda goruştuğum iki kişiden bahsedeceğim.
(Benim Bmw 116 im var)

1) Gayet iyi bir insan. Eli yuzu duzgun. İşi iyi. Kendisinin ve ailesinin durumu iyi. Mercedes CLA sı var. Ailesi aileme denk.

2) Gayet iyi bir insan. Beni cok seviyor. Eli yuzu duzgun. İşi iyi. Cliosu var kendi calışıp almış. Ailesi aileme pek denk değil.

Şimdi lutfen arabaya gore mi yani!?? gibi lincler yapmayın. Benzer deneyimi olan oldu mu? Ben yaşanmış tecrubeleri merak ediyorum ileride bana sorun cıkarır mı vs vs.

DUZENLEME: Bir de seyi merak ediyorum. Hani mesela durumu basta daha az olan erkek disaridan pohpohlaninca ve durumu iyilesince gozu disari kayar mi? Bissuru sey okudum kafam allak bullak. Cafede bulusarak da bunlari ongoremiyorum Tecrubelerinizi paylaşabilir misiniz?
Yapıcı yorumları bekliyorum.
Cok teşekkurler