Merhaba doktor bey,lutfen bana yardım edin.Ben 4 kere normal hamile kaldım ve 4 kez duşuk yaptım 2si kurtajla alındı,2 si duştu.Kayıplarım kalp atımı esnasında oluyor.1.gebelikte ise mol gebeliği gecirdim ve atlattım.Bunların sonucunda gelinen nokta ve yapılan tahliller ise;
butun hormon tahlilleri ve troid normal,rahim filmi cekildi bircok doktor gordu normal,ayrıca histeroskopi yapıldı epikriz sonucuna gore oda normal.eşimin butun kan ve sperm ve genetik tahlilleri de normal 46 xy. İkinci kurtaj materyali genetiktest sonucu kromozomların normal sayı ve kuruluşa sahip olduğu saptandı.Normal olmayan ise benim genetik tahlilim sonuc 47xxx(5),46xx(95) mozaik tip karyotip.Diğer tahliller
faktor II normal,faktor v normal,lopus negatif,ANA negatif,antikardiolipin ıgm ve ıgg de negatif,protein C ve S de negatif,mthfr 1298 negatif,buraya kadar normal,Mthfr 677 ise heterozigot taşıyıcı ve buna istinaden yapılan rıstosetın kofaktor vwf 105.00 referans 50.00-150.00.Kansulandırıcı kullanıyorum sonra rahim icinde kanama başlıyor.Hep clexan kullandım 0.2 ve 0.4 değişen bişi olmadı doz ayarlamasından mı kaybediyorum bebekleri yada 47 xxx kromozom taşıdığım icinmi.doz ayarlaması nasıl yapılmalı ve normal hamilelik şansım nedir.Genetik tanılı tup bebek yontemiyle olur deniyor ayrıca kan sulandırıcı kullanarak normal şekilde de olur deniyor. Normal yolla olur ve 47 kromzom taşıyan bi bebeğim olursa nasıl bir anomali lur nekadar riskli engelli olurmu.Sıkışıp kaldım doktor bey psikolojik rahatsızlıklarım oldu bu yuzden ne yapmalıyım kan sulandırıcının dozu yuzundenmi kaybediyorum nasıl ayarlanmlı lutfen lutfen yol gosterin caresiz gibi hissediyorum ve icimi dokmek istedim.Başka yaptıracağım tahlil varmıdır?30 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim.Şimdiden teşekkur ederim.
47 xxx kromozom taşımak
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- 47 xxx kromozom taşımak