Kızlar merhaba, konumu mumkun olduğunca kısa anlatmaya calışacağım.
Ben 3 bucuk yıldır evliyim,eşimle aramız iyi bir problemimiz yok. Eşimin ailesiyle de cok iyi anlaşıyoruz 6 kiz kardeşi var kendi tek erkek onlar kilisli bende Ankaralıyim.
Bu sene bebegimiz oldu doğumdan once benim ailem geldi,1 ay kaldılar. Onlar donmeden oncede eşimin ailesi geldi. Normalde aramız cok iyiydi kayinvalideme annemden cok guvenirdim bebek bakma konusunda bana da coğu şeyi oğretir diye tahmin ediyordum. Ama herseye asiri karıştı cağ dışı kalmış sacma sapan şeyler uygulamaya calıştı ki ilkinde bana sormadan kendi kendine yapmış geceleri alıyordu sen yat ben uyutup yanına getireyim diye odada onla bekliyordum uyumasını sen yat şimdi uyur getirirm diye beni odaya gonderiyordu, gelmeyince ben bakmaya gidiyordum yanında uyutmaya calisiyo ,bende haliyle sinir oluyordum. Emziriyorum mama verdirmeye calıştı, sutumu sagip biberonla verdirmeye calıştı surekli beni sinir etti, "emmese hic getirmem size " diyip duruyodu. Surekli kayinbabamla sutun var mı doyurucu mu bilmem ne diye diye beni sinir ettiler ve ben b gun eşim isteyken ağladım o zaman biraz cekindiler sanirim bidaha mamaya yeltenmedi. Bu arada ilk torun değil 5. Torunu. Ama komşuları diyormuş ona oğlunun cocuğuna bakmak cok ayrı şimdi oğlunu tekrar doğurmuş gibi hissedersin dediler bana diyip durdu. Hic bir şeyi de bana gostermedi banyoyu kendi yaptırmaya calıştı ben dedim ben yaptırıp alışmak istiyorum diye, tırnak kesme masaj hic biseyi bana gostermedi kendi sen uyu diyip yapıyordu hep sonra ben o uyurken kendim herseyi deneye deneye alistim. Şimdi izindeyim hala diye kendi ailemin yanına geldim, biz gurbette calışıyoruz ailelerim8z farklı şehirlerde. Burda annem bana yardım ediyor cok ama herseyini de kendim yapmayi ogrendim tek başıma idare ediyorum en onemlisi de huzurum yerinde. Şimdi bayramda kayinvalidemlern yanına gid8cez ve hic istemiyorum yine elimden alicak surekli diye bir de iyi niyetli gibi aldığı icin bisey desem ben suclu olcam diye icime attım hep en son eşime dedim ben ozluyorum bizim yanımızda yatsın istiyorum icim rahat etmiyor diye. Bu arada bu olduğu zaman daha 40 m cikmamisti. Eşimde b sefer diyodu o gun getiriyordu ertesi gun aynı... emziriyorum lank diye odaya daliyo. Bebek ağlıyor koşarak iceri geliyo neden agliyo diye alip diger odalara gidiyordu .en son bebeğimle konusuyodum nolur ağlama seni alır gelip yine diye psikolojimi baya bozdu ve kendisini şuan hiccc sevmiyorum gormek konuşmak istemiyorum dua ediyorum bayramda oraya gitmeyelim diye ama b yandan da torunları diye icime sinmiyor bu konuyu kendine nasıl anlatabilirim kırmadan, 6 tane gorumce de olunca hepsine anlatmam gerekcek sadece biz8m aramızda kalmicak stres oldum , inanın calıştığım şehre eşimin yanına bile donmek istemiyorum eşimi cok seviyorum ama onuda arada bırakmak istemiyorum napcami bilemedim
(Bu arada bana b doğum hediyesi almadılar buna da cok kırıldım acıkcası maddiyat onemli değil ama gelirken b pijama bile getirseler mutlu olurdum, yemekleri kendilerine gore acı acı yaptılar, doktorun sut azaltır yeme dediği şeyleri bNa sut yapar diye yedirmeye calıştı.. )