Selamlar arkadaşlar. 2 yıllık şoyle boyle giden bir ilişkim var. Tanıştığımızda Sevgilimin kendi iş yeri vardı. 4 yıl once boşanmıştı bir kızı vardı. Ben memurum ve daha once evlenmedim. Pandemi yeni başlamıştı guzel başlayan iyi giden bir ilişkiydi. 1. Senemizde sevgilim, yurtdışında orada yaşayan arkadaşları ile iş yapacağını soyledi. Benim mesleğim acısından uygundu calışacağı ulke. gelir bakarsın ne dersen ona gore bir yol cizeriz dedi. (Benim zaten isteyip gidemediğim bir ulke idi) İş yerini devretti ve bana da bir yuzuk alarak beni bekler misin dedi; kabul ettim. Kısa sure sonra vize icin uzun sure hic donmeden kalmak gerekiyordu. Pandemi nedeniyle vize de vermiyorlar bende gidemedim ve cocuğu icinde sıkıntı olacağından geri dondu.
Sonra işsizlik ve depresyon başladı. Bana pek belli etmedi ilk zamanlar sonraları cok bunaldım, İlk defa bu kadar kotu oldum falan dedi ama ben biraz geride durdum ne yapacağını merak ettim. boyle sıkıntılı bir zamanda nasıl bir cıkış bulacağını gormek istedim. Maddiyat acıdan sıkıntısı yoktu ama ticari olarak ne yapacağına karar veremiyordu. İnşaat işi yapmak istedi ortalık malum aylarca ruhsat almak icin uğraştı. Bu arada ben uc kez evlenmek istiyorum artık diye ayrıldım kustum. Her defasında geri donderdi. En son tamam ailemle tanıştırmak istiyorum dedi ama hep bi erteleme bende erteledim ona inat ve haftalarca bu muhabbet dondu durdu.
En son ben cok kotuyum şu durumda evlensek boşanırız benim işleri yoluna koymam lazım dedi. Ama ondan sonra evleniriz demiyor. Ben cocuk istiyorum diyorum cocuk olsa ondan sonra ayrılık daha zor falan dedi. Bende ustelemedim. Bu konuşmadan bir hafta sonra basit bir şey yuzunden kustum ve 1 ay goruşmedik. Sonra dun ben aradım buluştuk. Bana her şeyden onemlisi senin bu ayrılmak istemen ve gunlerce aramamdan dedi. Bu beni duşunduruyor dedi. Ama seni cok seviyorum cok ozledim o ayrı. Biraz ara verelim sen duşun dedi. Kafam allak bullak. Ben aile ile tanıştırmak istedim sen erteledin cok istekli değildin dedi. Cunku sen zoraki yapıyordun dedim. Daha once yaşadıklarım belki beni boyle bu konularda heyecansız yaptı bilmiyorum dedi.
Gurur yapıyorum ama cıkmazdayım. Ben 36 o 44 yaşında. Neyi bekleyeceğim. Bilmiyorum. Acaba dış goz ne der dedim. Biraz uzun oldu