Merhaba ,kızlar !!!

Bende cocuk sahibi olmak isteyen kadınlardan biriyim .3 yildır uraşıyoruz ancak sonuc sıfır.
Tabiki her şeye pozitiv olarak bakıyorum ve inanıyorum TIP benim icin ve cocuk isteyen herkese bir cozum bulacaktır inşallah.
Forumlarda bir cok başarılı ile sonuclanan hikayeler okudum bazıları 10 yıl negativ sonuclara rağmen cocuk sahibi olmuş mutlu ciftler.
Bir arkadaşım ile konusyordum o da her zaman benim cocuklara verdiğim buyuk ilgii goruyordu ve yolda gorsem her cocuğu sarılmam istemesi beni soruşturmaya başladı : eşinle bir sorunlarınız mı var ? cocuk yapmayı dusunyormusunuz ? bende dayanamayıp aglamaya başladim ve benim asıl sorunumu anlatım.
Benim sorunum Polikistik Over Sendromu .Bu hastalıgım gebe olmam icin engel oluyor.
Arkadaşım beni sakinleştirmeye başladı ve her şeye mutlaka bir cozum olduğunu ve bana guclu olmamı soyledi bana.
Bana kız kardeşinin hemen hemen ayni sorunu vardı anlatı o da Kıbrısta bir klinikte tedavi gormuş ve tup bebek tedavisi ile saglıklı bir cocuğu olduğunu ve her şey cok iyi ve başarılı gecmiş.
Bende Kıbrısta gitmeye duşunyorum ancak sizin yardımlarınızla daha fazla bilgilendirmek istiyorum kendimi .
Bildiğiniz klinikler ve merkezler başarılı ile sonuclanan var ise burda yazarsanız cok minetar olacagım size.

Herkese hayırlı mutlu gunler !