Şu anda cok uzgunum gercekten ne tepki vereceğimi bilmiyorum. Ben universiteden beri yani 7 senedir ailemden ayrı başka bir şehirde yaşıyorum. Yılda bir kere ziyaretlerine giderim, cok kalmam. Bunda babamın payı buyuk, pek anlaşamıyoruz. Her şeye karışır, yorum yapar, hayatımı yonlendirmeye calışır.
Neyse sabahın korunde annem aradı beni, dedi ki "babanı evden kovdum, başka bir kadınla goruşuyormuş, haberin olsun". Sabah iş icin evden cıkarken bavulunu da alıp cıkmış. Nereye gidecek dedim, "o kadının evine gider herhalde ne bileyim" dedi. Bu noktada cok onemli bir bilgi vereyim, annemle babam resmi olarak boşanmış durumdalar. 30 yıldır beraberler ama on yıl once boşandılar sebebi de annemin yetim maaşı almak istemesi. O yuzden nafaka filan hicbir şey de istememişti.
Durumdan hic haberim yoktu bana hic bahsetmemişti ama annem uzun suredir şupheleniyormuş aldattığından. 53 yaşında babam surekli elinde telefon varmış ve gizli gizli telefonla konuşuyormuş bir suredir. Yuruyuşe cıkıyorum ya da markete gidiyorum diye gece cıkıp yarım saat bir saat gelmiyormuş. İşten eve gec geliyormuş fazla mesai ya da arkadaşı evine bırakıyorum bahanesiyle. Annem calışmıyor ev hanımı. Yetim maaşı var sadece. Oturdukları ev kendi evleri değil kira. Babam calışıyor, kirayı faturayı o veriyor. Babamın uzerine birkac dairesi var kiralarını alıyor ama annemin malı mulku yok, calışmıyor da. Adamı evden atmış ama hic geliri olmadan nasıl yaşayacak orda?? Evet aldatılmış sineye ceksin demiyorum ama ne yapacak şimdi? Anneni yanına al diyecekleriniz olacaktır belki ama ben şu anda erkek arkadaşımla yaşıyorum ve yazın evlenip yurtdışına yerleşme planımız var. Kardeşim filan yok, annemin kardeşleri var ama onlar da evliler ve annemle pek anlaşamıyorlar acıkcası, yanlarına alırlar mı bilmiyorum. Ne yapmalıyım?