merhaba. 1 yıldır sevgilim var. aynı şehirde arkdastık sonra ben kpss calışmak icin memleketime geldim. ve sevgili olduk. şimdi ayrı şehirlerdeyiz. benimle evlenmek istiyor. sevdiğini duşunduğunu sanıyorum. ama ozel gunlere hic onem vermiyor. ben calışmadıgım halde ona defalarca hediye aldım gonderdim. inanın ne dogum gunu ne başka bir gun hediyesini gormedim. sevgililer gununu kutlamadı bile. ben hediye gonderince ne zahmet ettin diyor. parasal bir sıkıntısı yok durumu cok iyi. ben oyle sap gibi kaldım hediyesiz şekilde. buluşmaları da hep benim ayarlamamı bekliyo. ama gorseniz laflar falan sonsuz aşkıyım sanırsınız. yani başkalarına karsı cok duşunceli. neden bana hic hediye almadı cıldırıyorum.
ayrılsak bir copu bile yok bende. sanki ben onu kaybetmemek icin surekli verici olmusum gibi.
bir erkek neden hediye almaz? aile evindeyim ondan gondermiyor diyorum ama hic lafını bile yapmıyor. millet neler alıyor sevgilisine cok değil bi cicek alsa mutlu olucam ondan hicbişey yokbende. şimdiden teşekkurler.