Oncelikle herkese merhaba. Ne kadar yazabileceğimi kestiremiyorum bu sebeple uzun olursa affınıza sığınıyorum. Evliliğimin 3. Yılı olacak temmuz ayında ve şuan 33 haftalık hamileyim. O kadar bunaldım ki dun gece hungur hungur ağladım. Hamileliğim hem ağrılı geciyor hem de kendi ailemden yana sıkıntılarım var. Annem babamdan boşanma kararı aldı ama cok sancılı bir surecleri var her ikisi de cocuk gibi davranıyorlar 3 tane kardeşim var ve onlar adına cok uzuluyorum bu kaosun ortasındalar. Ben şehir dışındayım onlardan uzaktayım ama o kadar benciller ki butun cocuklarına hissettiriyorlar birbirlerine karşı saygısızlıklarını ve nefretlerini. En sonunda engelledim onları arayıp sormasınlar diye ama ne care babannem bugun beni aradı yine bir ton laf etti babam şoyleymiş annem şoyleymiş bilmem ne. Ben o kadar cok bunaldım ki icimde buyuk bir korku var. Hem doğum korkusu hem de yalnızlık. Zaten uzak memlekette yaşıyorum ve bana hic destek olmadılar maddi yonden. Kendimi bildim bileli ailemin borcu var buradaki kızlara bakıyorum bizden cok farklı anne babalarının desteği maddi manevi her yonden ustlerinde. Benimkilere bakıyorum maddi desteği gectim bu donemde bir de bana travma yaşattılar. Boşanmadır bilmem ne. Bebeğim icin guclu olmaya calışıyorum ne kadar yapabiliyorum o da mechul bir hafta geriden geliyormuş kilosu. Sırf onun icin sağlıklı yemek yiyorum daha cok dikkat ediyorum haydi gayret derken, yediğim her şeyi afedersiniz geri cıkarıyorum. Geceleri ağır mide yanmaları, uykusuzluk ağrılar tum bu psikolojik travmaların ustune bana cok ağır geliyor. Cok şukur eşim de ailesi de bana karşı iyiler onlar destekciler. Ama ben gercekten kendimi cok kotu hissediyorum ailem yanımda değil doğumuma gelseler sıkıntı gelmeseler sıkıntı. Cok cıkmazdayım canım o kadar yanıyor ki ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Haykıra haykıra ağlamak geliyor icimden ama ben sadece guluyorum. Kardeşlerime uzuluyorum, anneme uzuluyorum ama hic kimse acaba bu kız iyi midir demiyor. Nasıl rahatlayabilirim bu duygu durumumdan nasıl cıkabilirim bana yardım edin