Merhaba mutlu pazarlar canım kadınlar. Kafamı meşgul eden bir konu var birkac gundur. Biraz uzun olabilir şimdiden belirteyim bana bi akıl verirseniz cok sevinirim. Okuyan yazan herkese cok teşekkur ederim.
Uzun yıllar suren ama sonunu bir turlu evliliğe bağlayamadığım bir ilişkiden cıktım 1 sene once. Nedeni ise karşı tarafın iş konusunda cok secici ve babasıyla ortak ticaret işi kurmak istemesiydi. Ben kararına saygı duyarım tabii ama o arada boşda kalma bu işinde bir adını koyalım ailem sıkıştırıyor demiştim fakat sonucsuz kaldı ve bitirme kararı aldım.
1.5 ay sonra biriyle iletişimim başladı. nasıl tatlı biri 27 yaşında ben 28im. Cok iyi kalpli durust ama ailesinden cok kopuk, tek başına yaşayan, calışan gecinen, başına buyruk biri. Bana karşı kibar ancak minimum ilgi, beni sevdiğini soyluyor yapım boyle diyor tabii saygı duyuyorum ama soru işaretlerim de var. Bu cocukla 4 aydır da flort ediyoruz. Bu cocuğa karşı endişem şoyle bir fabrikada montaj işine bakıyor. Mesleği olması cok guzel ancak okulunu bitirmemiş askerlik yok, calışmış maaş almış onu da gezmiş yemiş harcamış. Bu cocuğa karşı kafamdaki soru işareti burda başlıyor evlilik hayali kuruyor kendisi ama evlilik sorumluluğu alabilecek mi? Hayatı gezmek tozmak olan biriyle ciddi bişeye başlamak istersem beni yarı yolda bırakır mı? Elinde daha guzel bir işte calışma imkanı varken bir sure kendisini sıkıp ders calışmak yerine borc harc gecinmeyi seciyor ben zora gelemem diyip.
Bir haftadır eski sevgilim de yazmaya başladı babasıyla ortak ticaret yapacakları işi kurmuşlar ve yeniden birlikte olmak istiyor. Flort ettiğim kişiye karşı cok derin duygularım yok yani ama cok değer veriyorum. Eski sevgilimin gelmesi de kafamı karıştırdı. (Acaba olmayacak birine zaman ayırmamalı ve eski sevgilime bir şans daha mı vermeliyim şeklinde) Siz olsanız bu kişiyle iletişimi keser misiniz? Bitmiş bir şeye yeniden başlamayı istemiyorum ama flort ettiğim kişi de bana cok imkansız geliyor. Bu aralar kafam cok karışık fikirlerinize ihtiyacım var.