5 senelik bir ilişkimiz var birbimizi cok sevdik bugune kadar ne kufur ne ihanet yaşamadık hatta bir gun bile kus kalmadık. Ben cok duzenli tertipli hani evlenilcek kız derler ya oyleyim aileler tanıştı 1 sene once cok da guzel anlaştılar cok sevdiler birbirlerini ama tam isteme falan olucakti yurtdışından teklif geldi ve gitti bir kac sene calışıp donucekti oyle konuştuk ailelerde kabul etti ama benim icimde hep bı korku vardı ya gelmezse diye 1 sene boyunca hep telefon uzerinden goruştuk hem ne olacak sıkıntıları hemde hic goruşmek sorunlar cıkmaya başladı tartışmalar oldu 1 aydır soğuktu duzelmesi icin cabaladım biraz kıskancım da onlardan da bunaldı galiba hepsini duzeltmek icin uğraştım ama kendisi ayrıldı benden hicbiyerden silmedi engellemedi beni ve ailemi tekrar doner mi orda ki calışma koşulları da cok ağır cok gec geliyor bunalıma da girdi biraz ben burda onu bekliyorum falan ayrılırken anlasamicaz hayallerimiz ayrı ikimiz icinde en iyisi bu dedi ben donmek istemedim ama ayrilcaksin diye korktum soz verdim dedi ilk sevgilisi benim herşeyi benimle yaşadı cok da duygusal biri aslında ama doner mi sizce