Gene Merhabalar Yt Ailesi Ne olduysa Surekli Fikir paylaşasım geliyor HERKES para kazanabilsin diye

Evet verecegim Taktik Sabit Taktikdir Bu taktik Sayesinde TELİFi atlatabileceksiniz artık.Bu taktigi Gercek TELİF yediginiz Herseyde Deniyebilirsiniz.
Ama benim TECRUBEM sadece DİZİ'ler icin.

Dizi Calısanlar Dizilerinizi saat Aksam 8:30 - sabah 8 Arası Acık Tutun Ve sonra Gizliye Alın Vede En Onemlisi Hafta SONU ( cumartesi-Pazar ) Telif gelmiyen gunler, Dizi TELİFcileri Bu gunlerde calısmıyor.Dedigim Taktikle Dizilerinizi Telifden Kurtarabilirsiniz.Hayriyeten Carsamba Perşembe - Cuma dizileri Calısmanız Size Daha Fayda Getirir.(hafta sonuna yakın diye )
Şuda Ayrı bir Tecrube Ama Degişkenlik GOSTEREBİLİR ; Salı ve Perşembe Dizi TELİFCİLERİ Cok İlgilenıyor Telif işiyle.Bu Taktigi uygulayarak Teliflerden Yırtabilirsiniz.
Başka Bi Onerim DAHA var Kesinlikle Uygulayın Bu Cumlem Direk Size BALIK VERMEK OLACAK; Arkadaslar Dizi Sektorunu Partnerda Calısmanız Life Partnerine girmeniz Size Cok cok Faydası Olacak.Kanala 1 dizi atın para kazanma acmayın 2 bin izlenim alırsınız 1 dizi ile olmadı 1 tane daha atın 2 bin izlenim oldukdan sonra girin LİFE'ye para kazanma acarak Sonra 15 Tl lik bir vds Alın Sadece Up/down yapacaksınız gayet yeterli ( 1 GB ramli Bir VDS alın yani ) sonra Birde herhangi bir Torrent Sitesine Uye Olun 20-25 TL veya Davetiye Bulmaya Calısın Sonra Torrent İndirin VDS ye artık tmmdır.
Şimdi Kanalımıza Carsamba-perşembe-cuma gunlerinki dizileri atıcaz cumartesi pazarında olur. sonra dedigim taktikleri yapacaksınız telif yememek icin, İlk atanlar Arasında Olmanız da Sizi Ust sıralara tasıyacak aramalarda Kanalınızıda Duzgun Bir sey yapın Tek KANAL Calışacaksınız Guzel Kanal Olursa ABONELER cok gelir.KESİNLİKLE LİFEye girin Dizi sektorunde, Suan Ekmegimi Paylasıyorum Sizlerle. Unutmadan LİFE 1 Telif'de Asla Partnerdan Atmaz Ama Arada Atma durumuda olabilir Nadiren.

NOT: Bu Telifi Engelicek TAKTİGİMİ Her kategoride deniyebilirsiniz ama Şoyle Birşey var Telifi gercek Kişi Kuruluslar atıyorsa Deneyin Cunku sahte telifciler her saat her dk atma ihtimali var ve hafta sonuda atarlar Adı ustunde Sahteciler

Paylassammı Paylasmasammı diye cok dusundum diyebilirim arkadaslar AMa sonra Niye baskaların ekmegi azalsın ki, bu sayede cogalsın diye duşundugum icin paylaşmak istedim.