Hanımlar merhabalar.. oncelikle şimdiden hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum..
İlk okuldan beri cok yakın bı arkadaşım var..daha sonrası ailelerimiz de cok yakınlaştı..benim ailem baskıcı değil ama arkadaşımın ailesi biraz fazla baskiciydi ki hala oyleler ..
Arkadaşım uni zamanı bı cocukla tanıştığını soyledi..fotosunu gorur gormez ASLAAA dedim .cocuk cok fazla yakışıklı ve farkında belli ki ..arkadasiminda oncesinde sadece iki erkek arkadaşı olmuştu..Neler neler dedim ..kandırır sakın bak diye cok dil doktum .
Bir gun beni aglayar aradı..cocukla biseyler yaşamak istemiş o boyuta gelmeden..ama ( arkadaşımın anlattığına gore) birden cocuk( nasıl anlatacağını bilmiyorum anlayın işte) o iş olmuş..akşamda o adet kaniydi beni mi kandıriyorsun falan diye mesaj atıp engellemis..
Arkadaşım nasıl ağlıyor ama..intihar edecek boyle yaşayamam bir anda yaptı..bende aglamasina dayanamadım once cok kızdım baktım cok kotu ben maddi manevi yanındayım dedim..(okul dışında evden cikamiyor) ben izin alırsam annesinden anca benle bı iki saat izin veriyor(beni cok seviyor ve kızım diyor annesi)
Şimdi zar dikimi icin araştırma yapıyoruz fakat benim icim bı yandan hic rahat değil..cunku evleneceği kişiyi bildiğiniz kandırıp gunahına ortak olmuş olacağım..cok ikilemdeyim bana akıl verin hanımlar ...bir anlık arkadasima arkandayım cozeriz falan dedim ama şuan gunah boyutu icimden cıkmıyor..sizce iyilik kısmı mi ağır basıyor kotuluk kısmı mi ..yardım etmeli miyim etmemeli miyim ???
GUNCELLEME
Hanımlar iyi akşamlar..mesajlarınızı okudum ve gunahını almak istemiyorum ama yapılan yorumlardan sonra bende ilki olmadığını evlenme arifesi kendince bu yalanı soylemeye başladığını duşundum(artık Allah labonun arasinda) psikolojik olarak zaten yanındaydım bu surecte ve destek almasını sağladım fakat yok bişey fark etmedi gibi hep bahane buldu..bende size akıl danistiktan sonra yanlış anlama ben birini kandırmana ortak olamam tarzında (daha yapıcı bir dille) konuşma yaptım tabi cok agldi sızladı ama dunyanın sonuymus gibi davranıyor ?? (Yapmasaymis) zaten kac aydır surekli bu konu artık beynim almamaya başladı konuşmalarını..
Her neyse konuşmamızda birgun sonra annesine anlatmış ve bir ton hır gur olmuş..bu seferde buna uzuldum..ama yapacak bişey yok..kimseye anlatmadıgini falan soylemis velhasıl annesi doktor araştırması yapıyormuş oğrenir oğrenmez

Artık onlarla Allah arasında ben vicdan azabı cok cekecektir ve bu yuk hep omzumda olacakti...elin adamı belki melek gibi biri cıkacak ? Surekli misafir olayı olacak ve yuz yuze bakacağız bı yerde sonucta...her neyse ben konudan sıyrıldım diye cok mutluyum ama arkadaşım bayağı hırpalandigi icin bu yuzden de cok uzuluyorum..bu konuda benim yanlışım varsa da rabbim affetsin ne diyeyim