Merhabalar,7 yillik evliyim. 3.5 yasinda bir oglum var.
Evliligimizin basindan beri esim cinsel anlamda cok istekli degildi. Haftada bir bazen iki haftada bir birlikte olurduk. 17 ay cocugumuz olmadi. Bu surecte yumurtlama gunlerimde bile onu kolundan tutup ben surukledim iliskiye. Yine mi diye geldi cogunda.

Neyse, hamileligi de eklersek asagi yukari 4.5 yildir birlikte oldugumuz iliski sayisi 10 u gecmez. O da benim istememle, yanasmamla.
Bu arada esim asiri gamsiz, ilgisiz biridir ama bana karismaz maddi anlamda olsun ozgur birakmak anlaminda olsun asiri serbestim. Hic kiskanmaz desek daha dogru. Gece arkadasimla ciksam eve gec gelsem sormaz bile.
Daha bana 1 kez bile askim, bebegim tarzi birsey demisligi yok. De diyorum diyemiyorum diyor.
Kendisi de evden ise isten eve birisi. Biraz ice kapanik, insanlarla iletisimi iyi ama iletisime gecnekten cogu zaman kacinir.
Gecen ay ilgisizligini ve cinsellik mevzusunu (daha onceleri takilarak konuyu acardim espriyle ve guler gecerdi yorgunum falan filan) acik acik konustum boyle gitmez dedim. Doktora gidecek bir durum yok dedi. Biz ayrilmayacagiz dedi. Bir iki kez yanasti ama simdi yine ayni 3 hafta olacak yine birsey yok.
Ben ne yapayim simdi? 31 yasindayim, bakimliyim, herkes 20 25 yas araliginda zannediyor beni neden boyle anlayamiyorum. 40 li 50 li yaslarda olsam neyse derim ama cinselligin en yogun yasandigi yaslarda nereye kadar bekleyecegim? Surekli ayrilik dusunur oldum en azindan kimse yok cinsellikte yok derim otururum ya da olsa bile esimi aldatmis olmam. Aldatmadım tabii ki ama korkuyorum ilerisi icin artik kendimden de bosansam diyorum ama oglum var. Artik duzelsek bile ben birsey hissetmiyorum. Insan olarak seviyorum sadece.