İnsanlar neden bu kadar bencil bilmiyorum. Benim iki arkadaşım var.Yediğimiz ictiğimiz ayrı gitmez. Dost bildiklerimdi Sayısız kere dertlerini dert edinip dinlemişimdir. Son zamanlarda birkac sorunum oldu ve bana yardım edebilecekken hic oralı olmadılar. Zamanında beni dinledikleri cok oldu ama şuan geriye donup bakıyorum da sanırım ‘dedikodu ’ duygularını tatmin etmek istedikleri icin dinlemişler. Ben hayatlarında bir sorun olunca ‘dost ’ bildiğim icin onları hep cozmek icin kafa patlattım. Elimden birşey geldiyse yaptım fakat onlar sadece beni dinliyip durumu oğrenip merak duygularını giderip, birkac kere bir konuda belki de ‘ilk defa ‘ yardım istedim fikir danıştım fakat yardım edebilecekken susup koşelerine cekiliyorlar.. arkadaşlığımı kullanılmış hissediyorum ..siz olsaydınız ne yapardınız. İnsanlara olan guvenim ve inancım sarsılıyor
Ekleme: dedikodu kelimesi yanlış anlaşılmış sanırım. Dedikodu derken ‘hayatımı sadece dinlemeleri ama asla yardımcı olmamaları ’ durumunu bu şekilde ifade ettim..
Ekleme: konuyu cok soran olmuş. Gercekten cok spesifik bir konu olduğu icin yazmak istemedim. Kim olduğum belli olmasın diye. Ama gercekten cok kucuk birşeydi istediğim. Ama benim hayatım icin cok onemliydi bu. Ve bu ricama hayır deme tenezzulğnde bile bulunmadan goruldu attılar (birkac kere yazdım belki dalgınlıkla okumamışlardır diye) onlara da goruldu attılar