5 Yıllık telefonumu kardeşime verip, yeni bir telefon alma peşindeyim ama kafama takılan 2-3 şey var onları soracağım. Şimdi bir tanıdık var yurt dışından telefon getirip ucuza satıyor.

Malum artık başkasının pasaporta kayıt işlemi olmuyor. Herkes 8 aya bir 50 lira ver telefoncuya actır oyle kullan diyor. Bu sağlıklı olur mu? Garantide olması falan pek umurumda değil zaten 800 liralık Lenovo K5 telefonumu 5 yıl kullandım ekranı bir kere bile catlamadı. Kasasında soyulmalar var sadece o da bir zahmet yani. Kısacası temiz kullanırım telefonu o yuzden garantiye ihtiyacım olmaz diye duşunuyorum.

Şimdilik aklıma gelen şeyler bunlar. Ayrıca sadece alınmaz yazıp bırakmayıp nedeniyle acıklarsanız sevinirim. Bunu yazarken aklıma gelen muhtemel sorunlar bunlar belki bahsetmeyi unuttuğum bir şey varsa soyleyebilir misiniz? Son olarak alınmaz taraftarı iseniz butceye gore telefon onerebilir misiniz? Vestel venus E5 ve General Mobile GM20 duşunuyorum.

Telefona IMEI atmaya baktım bayağı kolay bir işlemmiş evde kullanmadığım iki bilgisayar var onların IMEI numarasını telefona atsam calışır mı?