Merhaba hanımlar,
Oncelikle biraz uzun oldu sanırım kusura bakmayın detaylı anlatmak istedim. Biraz kendimden bahsedip beni sinir eden olayı anlatmak istiyorum. Nasıl davranmalıyım sizce? Sağlıklı duşunemiyorum goruşlerinize ihtiyacım var.
Ben 34 haftalık hamileyim. 2 hafta oncesine kadar calışıyordum. Erken doğum riski var. Doğal olarak hem hamilelik hem de işin yoğunluğu eve dip koşe temizlik yetiştirememiştim. Eşime yardımcı bir kadın tutmak istediğimi soyledim. Eşim ise annem ve kardeşlerim sana yardım eder masraf etmesek onlara soylesek dedi. Ben de kabul ettim. Biz de konuyu kayınvalidem ve gorumcemle konuştuk. Bu arada kayınvalidem ile arama mesafe cizmeye calışıyorum. Surekli evliliğimize dahil olmaya calışıp surekli icice olmak istiyor. Bununla ilgili zaten soğuma politikası izliyorum. Kendisi de bu durumun farkında hastalıkları bahane edip surekli ilgi istiyor. Her gun hastalık anlatır her gun cok yorgun olduğunu kolunu kaldıramadığından falan bahsediyordu. Kendi aspratorunu sildi bir gun 2 gun yattı yorgunluktan. Oyle bir durum yani... Bu sırada gorumcemin de hamile olduğunu oğrendik. Bu durumda ben de bu hasta (!) kadını ve hamile gorumcemi temizlik icin cağırmaktan vazgectim haliyle. Bu durumu eşimle konuştum ama eşim bir şey olmaz annem gelir dedi.
Bir gun kvde gorumcem ve ben bu konuyu konuştum. Gorumcem kadın cağırsana dedi. Kv de hak verdi. Ben ama eşimi ikna edemiyorum dedim kadın cağırmak istemiyor, annem yapar diyor dedim. Konu kapandı orada. Birkac hafta sonra ben eşimin gergin olduğu bir zamanda ben tekrar konuyu actım ve bu konu araya gitti eşim sinirle kadın madın yok kirli kalsın ev ben dert etmiyorum. Ya annem gelsin ya da kirli kalsın dedi.
Ben de kvye anne oğlunu ikna edelim. Sen yapamam de bari de kadın cağıralım sen de hastasın. Evin temizlenmesi laızm dedim. Tamam dedi. Biz hep birlikte ymeke yerken kv birden bana donup bence kadın cağırma 600 tlye geliyolarmış boşa masraf dedi. Beynimden vurulmuş dondum. Gorumcem kolunu sıktı. Ben fiyat alırım diye geciştirdim. Başbaşayken naptın anne biz boyle mi konuştuk dedim. Ay ben unuttum aklımdan cıktı kusura bakma dedi. Bu duruma cok sinir oldumu belirttim. Kusura bakma dedi konu orada kapandı. Sitem ettim biraz.
Daha sonra eşimle konuyu sakince konuşunca tamam o zaman kadın cağır dedi. Bu arada kayınvalideme de ben eşimi ikna ettim dedim. O da aslında annenle ikimiz yavaş yavaş yapardık dedi. Ama bunu soylerken de ne kadar hasta olduğunu anlatmaya devam diyordu.
Eşimi aramış ben diyorumki annesiyle mutfağı temizleyelim demiş. Ama ben hic oralı olmamışım falan demiş. Ben D ecok sinirlendim cunku annesi resmen ikili oynuyor hem hastayım diyor ben evimi bile temizleyemez diyor hem de eşime temizlemek istediğini soyluyor.
Bugun eşim tekrar aradı annem cts gunu gorumcemi alıp temizliğe gelmek istiyormuş dedi. Eşim de planı benimle yapması gerektiğini beni aramasını soylemiş (henuz beni aramadı) karışmam ben demiş.
Yani şimdi bu kadın ne yapmaya calışıyor? Biz eşimle kadın cağırma konusunda anlamışız. Sen nrdne karışıyorsun? Ayrıca sadece mutfak dolaplarını silmekle dipkoşe yapılmıyor. Aklımı kaybedicem. Ben bu durumda nasıl davranmalıyım? Sinirden kafam calışmıyor hormonlar da etkiliyor.