Hanımlar merhabalar cok uzun zamandır yazmayı duşunuyordum sonunda yazmaya karar verdim . Eşimle biz 3 senedir evliyiz severek evlendik hala da birbirimizi severiz . Benim eşim aşırı inatcı kontrolcu dediğim dedik biridir eşim yaklaşık bir senedir oyuna sardı surekli ve 1 sene boyunca hic ağzımı acmadım arada gulerek bu kadar oynamasan mı falan diyordum. her gun işten gelir yatana kadar oyun oynar , ayrı ayrı takılırız aynı evin icerisinde ve bu hayatımızı etkilemeye başladı ister istemez eve kapandı aldım karşıma defalarca konuştum bi gun oyna bi gun oynama kendimi yalnız hissediyorum guzellikle orta yolu bulmaya calıştım ama o beni anlamadı ailelerimizden uzaktayız birbirimizden başka kimsemiz yok .dışarı cıkalım diyorum istemiyor sen cık vs diyor kimseyle goruşmek istemiyor ya da goruştuğumuz cok nadir olduğu zaman eve gelmek istiyor oyun oynamak icin cok kişiye mahcup hissettim kendimi . Memlekete gidip geldik biraz duzeldi sanırım dedim ama yok yine aynı . Benim asıl meselem Eşimle iki gun once tartıştık yine oyun yuzunden bi gun oncesi zaten oynamıştı bugun niye oynuyosun dedim 3 mac falan oynıcam dedim bende onunla birlikte iceri gittim tamam bekliyorum ben seni dedim Allah boyle dedim ya ağzına geleni saydı bıktım dırdırından istersem yatana kadar oynarım seni ilgilendirmez vs vs iceri gittim ağladım eşim ise gulerek oyun oynamaya devam etti hic bi şey olmamış gibi daha da zoruma gitti ve kendi haklıymış gibi trip atıyor bana benimle konuşmuyor . Doğum gunu var dogum gununu kutladım sarıldım optum oda beni optu yuzume bile bakmadan şaşırdım uyumadan once alnımdan optu soguk bi şekilde iyi geceler dedi ve yattı ben artık ne yapıcagımı bilmiyorum guzellikle konuşuyorum olmuyor seni ilgilendirmez diyor surat yapıyorum oda bana yapıyor Cok sabrettim hala da oyleyim ne yapmam gerekir sizce ?