Arkadaşlar ben 29 yaşında 4,5 yıllık evliyim erkek infertilite sorunu nedeniyle tup bebek yaptırmaya karar verdik derken kısa ve oz anlatmak istiyorum istanbul tup bebekte şansımızı denemek uzere tedaviye başladık doktorum Emre bey harika bi doktordur kendimi bu konuda muthiş şanşlı hissediyorum zorlu bir yolculuktan sonra zorlu diyorum cunku eşim gorduğu kemoterapi oncesi sperm dondurma işlemi yaptırmış fakat yaptırmış olduğu merkez iflas edip kapanmış sağlık bakanlığı dondurulmuşlara haciz işlemi uygulatmış ve biz ancak sperm donorunu almaya gitmek istediğimizde oğrendik hastanenin yerinde yeller esiyordu dondurulmuş spermlerimizi bulmak 1 yılımızı aldı sağlık bakanlığına yazılar mı dersiniz kapanan hastanenin gorevlilerini bulmak mı dersiniz cok zordu..... Ve yumurtalarım toplandı zamanımızı acımasızca harcayan bizi hicbir durumdan haberdar etmeyen o hastanenin yediği haltlar sonucu kaybettiğimiz spermlerimizi bulduk ve hastanemize getirdik ve embriyo oluşumu oldu ama bendeki ohss riski nedeniyle iki ay daha bekledik ve sonunda transferim gercekleşti!!!
gebeydim... 6. Hafta işyerimde kanamayla hastane yolu acı huzunlu bekleyişte olacağımı Allah'tan başka kim bilebilirdi ki emek caba maddi manevi yıpranmışlık doktorum hemen rapor yazdı şimdi annemde yatıyorum inşallah bebişim benimle kalır Rabbim inşallah onu bana nasip eder kalp atışını dıymuşken kanama esnasında doktorum bebeğimin ve kesesinin yerinde olduğunu herşeyin yolunda olduğunu soyledi cok şukur kalp atışını duydum da progestan iğneye başlattı hergun 1 tane dune kadar kanamam ilk gun itibariyle bitip kahverengi lekelenmeye dondu benim yaşadığım şeyleri yaşayanların, tecrube edinenlerin tecrubelerini paylaşımını rica ediyorum lekelenme normal mi? Duşuk tehdidim hala devam ediyor mu???
Tup Bebek yaptırıp 6.Haftada Kanama Yaşayıp Duşuk Riski Olanlar lutfen yardım edin!!!!!!
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup Bebek yaptırıp 6.Haftada Kanama Yaşayıp Duşuk Riski Olanlar lutfen yardım edin!!!!!!