Merhabalar konularimi bilenler coktur.Cekismeli boşanma davam var,ex beni bu surecte cok yıldırdı.Beni evden kovuyordu gitmeyince de evde beni yok sayıyordu psikolojik şiddetin alasını yapıyordu.Pc sinde terk nedeniyle boşanma davası ve manevi tazminat başlıklı yazı indirdiğini farketmistim,zaman gectikce anlıyorum ki boyle bir dava acmak icin zemin hazırlıyormus.Hatta davasına dayanak olsun diye eve don ihtarnamesi de cekmişti fakat ben donunce planları bozuldu.Neyse yine olmadı evden yine cıktım ve davayı actim 1.5 yıl oldu dava suruyor.Davayi ceşitli bahanelerle uzatiyor (yalancı ) tanıklarını getirmiyor erteliyor vs.
Bu surecte bana bir mesajımdan ceza davası,ardından manevî tazminat davası actı avukata yonlendirdim kafam kaldırmıyor.Kurumuma Cimer aracılığıyla beni şikayet edecek bir kanal bulup şikayet etti ve beni işten atmalarını onerdi vs.cok cirkin şeyler yani..Onun lafıyla işime bişey olmaz ama cirkin mi,evet cirkin.
3.5 yaşında oğlumuz var.Manevi tazminat davasına gelinceye kadar ex ile cocuğun yararı icin iletişimde oldum her şeye rağmen.Kresten fotoğraf bile attım, sağlık sorunları ile uğraşıyorum onlardan bahsettim,pedagog un onerdiği kitap tablo vs ona da gonderdim işbirliği icinde oldum cocuk icin.En son baktım ben burda cocuğun sağlık sorunları ile psikolojisi ile uğraşırken,yoktan var edip kreşe yazdirdigim halde bunlari bildiği hÂlde bana manevi tazminat davası acıp 10 bin istiyor bıraktım iletisimi.İnat yaparcasına bana devamli cocuğun hastane doktor gelişmelerini soruyor cok iyi bir babaymis gibi,sizce bu şimdi iyi bir baba mi ? Cocuk hassas donemdeymis dikkat etmek lazımmış.Cocuk sayende hassas donemde yuzsuz ! Sinir olup engelledim cevap vermiyordum zaten bir aydır,neler yazasım var da yazamıyorum zaten.
Sabah cocuğu indirdim bu hafta sonu onun alma haftası,annem burada yok beb indirdim mecburen.Baktim keyfi yerinde kahkahalar atıyor dışarda ,beraberinde geldiği arkadaşının arabasının icinden cocuğa seslenip sebeklik yapıyor.
Son gulen iyi gulecek mi acaba ?
Yaptığı haksızlıklar karşılık bulacak mı ?
İlahi adalet tecelli edecek mi acaba ?