Herkese merhaba. Arkadaşlar ben siteye yeni uye oldum ancak yaklaşık 1-2 aydır butun konuların takipcisiydim. Şimdi oncelikle konuyu yanlış yere actıysam ozur diliyorum. Ben bazı sebeplerden dolayı dışarıda calışamadığım icin evde nasıl para kazanırım diye duşunurken muslera'nın videolarına denk geldim ve daha sonra bu siteyi takip etmeye başladım, neyse uzatmayayım fazla..Kısaca şoyle soyleyebilirim; 1-2 ay butun acılan konuları okudum hepsini anlamaya calıştım ancak hadi başlayayım dediğimde kılımı dahi kıpırdatamadım, cunku hicbişey bilmediğimi anladım. Okadar cok konu okudum ki aklım tamamen karıştı.Oncelikle ozur dileyerek şunu soylemek istiyorum: youtube a uye olma, kanal acma vs gibi konular sanırım eski tasarıma gore anlatılmış bu google plus olayını falan tam anlamıyla anlatan bir konu goremedim.Sitede varsa ve ben gorememişsem link atarsanız cok sevinirim.Ben cok bişey beklemiyorum ama gercekten zorunlu ihtiyaclarımı karşılamak icin bu işe ihtiyacım var.Binlerce dolar kazananlar varmış sanırım ama ben 5-6 kategoriden kendim ozgun video hazırlayarak ayda 200-300 tl ev kiramı cıkaracak kadar kazansam yeter.Tabi bundan bizene diyeceksiniz ama ben gercekten cok anlamıyorum ve ozel bir yardımda talep etmiyorum.Sadece başlangıc icin sizin icin cok basit olan konuları anlamam icin beni yonlendirmenizi rica ediyorum.Bazı sorularımda var cevaplarsanız sevinirim;
Bu sorularda sorulur mu artık ? Biraz araştır bulursun diyeceksiniz ama inanın ki onlarca dokuman okudum ama beni tatmin edecek cevapları bulamadım..
- Orneğin 5 adet kanalımız var diyelim ve bunların hepsi tek adsense e bağlı..Ay sonunda bu 5 kanalın toplam kazancını mı alırız yoksa her kanal icin ayrı ayrı odeme mi alırız ? Orneğin 3 kanal var:
1.kanal : 50 tl 2.kanal : 150 tl 3.kanal: 5 tl
Toplam ve tek seferde hepsini mi alırız yoksa ayrı ayrı mı ?
Bunu para sınırından dolayı soruyorum. yani butun kanallarımızın 100 doları gecmesi mi gerekiyor illaki yoksa adsense in toplam 100 u gecmesi yeter mi?
- Maillerimizi neden telefonla onaylatma ihtiyacı duyuyoruz ? Bunlar kanal mailleri diye biliyorum..
- Sizler partner olmayan kanallarınızı yani normal adsense ile calıştığınız kanallarınızı youtube partnerliğe taşıyo musunuz ?
- 5-6 adet kanala hergun duzenli olarak girip videolar atmak ve bunları aynı IP uzerinden yapmak ( spam olmayan videolar ) sorun yaratır mı ?
- Alt kanal acmakla farklı bir 2.kanal acmak arasındaki fark nedir ?
Arkadaşlar biliyorum coğunuz hoşlanmayacaksınız bu konumdan belkide silip gececeksiniz ama gercekten kafam okadar cok karışık ki anlatamam.Sizinde ilk zamanlar başınıza gelmiştir. Biliyorum bu iş bana gore değil şimdi bunun ne işi var burda diyeceksiniz ama ev kiramı duzenli olarak cıkartmak icin son umudum bu iş. Bana başlangıc aşamasını gecip işe başlamam icin tavsiye verip yonlendirirseniz cok mutlu olmuş olurum.Duzenli kazanmaya gecince ilk ay kazancımıda paylaşabilirim benim icin hic sorun değil. Ama bana bir yol gosterin kafam cok karışık..
Youtube işine başlarken herşeyin birbirine karışması
Acemi Webmaster0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Youtube işine başlarken herşeyin birbirine karışması