Merhabalar arkadaşlar,

ben yeni bir işe girdim 2 haftadır satış danışmanlığı yapıyorum giyim mağazasın da. Satışta tecrubem yok deneme surecindeyim baştan her şeyi oğretiyorlar işte kassa'yı falan cunku ilerde yalnız calışıcakmışım tek kalıcakmışım mağaza da ufak bir yer zaten. Mudur yabancı, diğer calışanla kendi dillerinde konuşurken, yapabiliyor mu gibi bişey sordu, mudur de anladığım kadarıyla hayır ama umrumda değil gibi bişey soyledi kabaca. (beden dilinden belli oluyordu az cok) beni gorunce aa ayşeee dedi, sanki beni yeni goruyomuş gibi halbu ki o kadar iyi calışıyorum ki elimden geleni yapıyorum. kendisi muşterilere kaba davranırken ben cok ılımlı yaklaşıyorum. gercekten cok ozen gosteriyorum ama arkamdan boyle konuşması beni uzdu. işi de zor bulmuştum. ve kadının yani mudurun bir şey anlatırken cok yalan konuştuğunu farkettim. soylediği yalanı da unutuyor. en ufak hatayı buyutuyor sonra devam anlatıyor. şaşırdım kaldım sesim cıkmadı karışmıyorum hic bir şeye işimi yapıp eve geliyorum ama biraz moralımı bozdu bu durum. siz olsanız ne yapardınız?