Merhaba arkadaşlar forumu biraz inceledim ve bazı yeni kullanıcıların Youtube para kazanma konusunda yakındıklarını gordum ve bunun icin taktiklerimi paylaşmak istedim hemen başlayalım.
1 : Youtube'da SEO NASIL YAPILIR? SEO Nedir?
Web sitesi sahipleri SEO nedir biliyordur. ANCAK Bilmeyenler icin SEO, Google'daki
aramalarınızda sizin videonuzun yada yazınızın İlk sırada cıkması icin yapılan işlemlerdendir.
Kısaca tarifi budur. Onun dışında SEO ile, oncelik kazanırsınız.
Youtube'da Seo yapabilmek icin, Kesinlikle ve kesinlikle Yuklediğiniz videoların TİTLE yani
başlıklarını şekilli vs. yazmayın. Yazdığınız başlık kısa ve oz olmalıdır.
Bir videoyu yuklemeden once o videonun daha onceden bulunup bulunmadığını kontrol edin.
Eğer ki, bir video'yu ilk olarak siz yukler ve videoya kanalınızın linkini vs eklerseniz sizin acınızdan
daha kazanclı olacaktır. Youtube'da bizim eksik kaldığımız tek yon de Orjinallikten başka bir şey değildir zaten.
Youtube'da SEO Yapmanın en onemli kuralı şudur, VİDEOLARINIZDA KESİNLİKLE ETİKET GİRİN.
En onemli kural, acıklayıcı, Google'da aratılabilinecek kelimeler olmalıdır. Mesela yuklediğiniz videoyu siz
Google'da arayacak olsaydınız ne yazardınız?
2 : Para Kazanmanızı Arttıracak KURALLAR !
Şimdi para kazanmayla ne alaka? Diye soranlar olabilir. Ancak birşey biliyorum Youtube'da
kufurlu yorumlara kesinlikle yer vermeyin. Ancak insanları yorumlarda birbirine duşurebilirsiniz. (KUFURSUZ.)
Coğu kişi boyle yapar zaten...ORTAMI kızıştırıp, ardından ortamı sakinleştirebilirsiniz İnsanlar bak bu adam
Benimle Aynı duşuncede vs. vs. diye duşunup kanalınıza girecektir.
Youtube'a bir video atmadan once Google'da o videoyu aratın ve hangi title'larda yuklendiğine bakın.
Mumkun olduğunca o başlıklardan uzak, kısa ve oz başlıklar yazın.
Sosyal Medya'nın rolu her gecen gun artmakta. Youtube'da para kazanmamızı sağlıyacak
şeylerden bir taneside sosyal Medyadır. Twitter ve Facebook'un kazancımızdaki payı gercekten cok buyuktur.
Twitter'da PARA Kazanmanın ALTIN KURALI ! Bu Kuralı Erdinc Akyol ustadımdan aldım..Kendisi Twitter dÂhisi.
Ondan aldığım bir taktikle gunde kazandığım ucret bayağı arttı. Bana yazdığı yazı: Youtube kanalına
video yuklemeden once Twitter'da bir gezin. Yanda Gundem vardır. Oradan Turkiye ve Almanya gundemine bak.
Ona ait videolar yukle kanalına. Ardından O gundeme giren Hashtag'lara tweet olarak videonu gonder. Para kazanma olasılığın tavan yapsın Haklıydı.
Gercekten cok işe yarıyor. Ozelliklede Populer videolar arasına sokarsanız Gercekten cok fena para geliyor.
Kanalınızı ilgi cekici hale getirin. Kanalınızın arkaplanını, profil resmini, Kullanıcı adını ilgi cekici yapın.
Kanalınıza giren bir kişi ardından tekrar, tekrar ve tekrar girmek istesin. Kanalınıza giren bir kişi, 1 video
izledikten sonra, o videoya benzer 1-2 video daha bulabilsin. Yani youtube'a video yuklerken, o videonun
konusuyla ilgili en az 2 video yukleyin ki kullanıcılar daha fazla bilgiye ulaşsın
ideolarınızı ilgi cekici yapın. İzlenme olasılığı artsın. Bir kişi izlesin, daha sonra arkadaşlarınada izlettirsin. Sosyal Medyada paylaşsın.
Youtube'a orijinal bir o kadar da marjinal videolar yukleyin. Piyasada fazla turu orneği olmayan
videolar bulun, onları yukleyin. Genel olarak Japonların kanallarına bakmanızı tavsiye ederim Sosyal Medya'da ve Google'da en cok aranan videolar kaza videoları ve olum videolarıdır.
Unlu birinin vefatıyla ilgili video koyduğunuzda para kazanmaya gercekten elverişli bir kanal oluşturursunuz.
Kanalınızdaki videoların surelerini uzun tutmaya bakın. Uzun sureli video oldukca
izlenme dakikası artar, kazancınız artar, reklama tıklama olasılığı artar. Kazanclı cıkarsınız
UMARIM YARARLI BİLGİLER SUNMUŞUMDUR, UMARIM KAZANCLI CIKARSINIZ...
"Tek istediğim duanız ve bir teşekkurunuz...para olmasada olur."
---------- Mesaj saat 05:47:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:42:12 civarında gonderildi. ----------
Bu arada beyler yazmayı unutmuşum fotoğraf paylaşamadım cunku post sınırı varmış en kısa zamanda odeme kanıtları tıklanmalar v.b paylaşıcam.
Youtube Para Kazanma Taktikleri
Acemi Webmaster0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Youtube Para Kazanma Taktikleri