Merhaba arkadaşlar.

Bu ay icinde kullandığım Samsung Galaxy C8 telefonumu değiştirmeyi planlıyorum. Telefonu sadece sosyal medyada dolaşmak, film-dizi izlemek, mail okumak ve bazen fotoğraf cekmek icin kullanırım. Batarya performansı beni uzmeyecek (mesela akşam %30-35 şarjla dışarı cıkarken "tuh şarjım az kapanır şimdi" demeyeceğim), guzel bir manzara yakaladığımda cektiğim fotoğraf camur olmayacak, bir de mumkunse ekranı da guzel olacak bir telefon almak istiyorum. Araştırdığımda bulduğum birkac model şunlar:

Xiaomi Redmi Note 9 Pro. Huawei P40 Lite (Google servisleri yuklenebiliyor diye biliyorum, yapamayacağım bir şey değil.) Samsung Galaxy M31. Samsung Galaxy A51 (butceyi biraz yukselterek) Realme 6 (8 GB RAM) Bu telefonlar dışında, eğer fiyat farkına değecekse Xiaomi Mi Note 10 Lite'ı da alabilirim. Ozellikle bu telefonları kullanan arkadaşlardan kullanım deneyimlerini (uzun sure kullandıktan sonraki arayuz akıcılığı, varsa yaşadıkları problemler vs.) paylaşmalarını rica ediyorum.

Huawei P40 Lite aklıma en cok yatan model fakat bu modelde kafamı karıştıran tek konu telefonun ekranının LCD olması. Kullandığım telefonun ekranı AMOLED'di ve parlaklığı dışında cok memnundum film/dizi izlerken. Eğer ekran performansı guzelse onu almayı duşunuyorum. P40 Lite kullanan arkadaşlar bu konuda yazarsa cok sevinirim.