Merhaba, dun gece cok garip bir şey yaşadığımı farkettim.Anlam veremiyorum, belki konunun yeri burası değildir ama sonucta en cok insanın bulunduğu başlık burası.Belki benzer bir şeyi yaşamış olanlar vardır, fikir verir diye konu acmak istedim.Detaylıca yazmaya calışacagım.
Sabaha karşı uyanıp wc e gittim.İşimi hallederken bir anda sağ alt kasıkta acı/ağrı hissettim.Kalkıp elimi yıkarken hafiften ellerim uyuşmaya,tansiyonum duşmeye başladı,soğuk soğuk terlerken “eyvah galiba bayılacağım” diye duşunerek kendimi zorlukla goturup yatağıma yattım.Yattıktan biraz sonra kendime gelmeye başlayınca, sağ yanağımda, dilimde ve boynumda acılar hissettim ama gittikce yukseliyor noluyor diye agresifleşip (acaip uykum da var bir yandan) banyoya tekrar gittim.Aynaya baktığımda yuzumde kurumuş kanlar, sağ yanak boydan boya cizik, dilimde kesik olduğunu gordum.Yuzumu yıkadım, tam banyodan cıkarken kapısının onundeki paspasta kurumuş buyukce bir kan lekesi vardı.İyice şaşırdım, sabah bakarım diye korkup uyudum.
Sabah kalkıp hemen aynaya koştum tabi, başka bir yaralanmam var mı diye kontrol ederken alnımın sağ tarafının davul gibi şiştiğini ve yumuşadığını farkettim.Belli ki gece bir ara kalkıp banyonun onunde ciddi şekilde duşmuşum.Fakat garip olan şu,daha sonra kalkıp yatağıma geri gitmiş ustune uyumuşum.
Wc icin kalkıp yatağıma geri geldiğimde yaralandığımı farkettim.Wc de yaşadığım bayılma belirtisini hatırlıyorum ama obur olay oncesindeki bir zaman diliminde gercekleşmiş,bu duruma dair hicbir şey hatırlamıyorum.Acılarım olmasa farkına bile varmazdım.33 yaşındayım, tek yaşıyorum ve hayatımda boyle bir şey yaşamamıştım daha once.Acaba uyurgezerlik vs.olabilir mi ama bunun icin cok buyuğum ve ailemde boyle bir durum da yok.Uzun oldu ise affola, biraz korktum.Belki benzer durumları yaşayıp fikir veren olabilir diye umuyorum, şimdiden teşekkur ederim.

P.s; Bugun acil e gittim,detaylar ic sayfalarda.