Kızlar
Yine buyuk olmayan ama fikirlerinizi oğrenmek istediğim bir konuyla geldim. Nişanlımın ailesinden bazı insanların beni sevmediğini duşunuyorum. Acıkcası umrumda da değil ama neden beni sevemediler anlayamıyorum. Cok fazla muhabbet edebilen bi insan değilim ama konu acıldığı zaman soyleyebileceğim şeyleri soylerim acaba sebep bu mu diye duşunuyorum. Cunku kendileri cok konuşkanlar ben genelde yanlarındayken onların esprilerine gulup geciyorum zaten konuşmaya da fırsat olmuyor acıkcası.
Nişanlımın 2 dayısı var ikisininde eşi benden hoşlanmıyor cok net hissediyorum. Bi tanesi benim yanımdayken resmen nişanlımın onceden capkın olduğunu vs ima etmeye calışıyor. Beni gorduğu an kadının kendi buyuk aşklarını anlatası geliyor. Biz şu kadar yıl sevgili olduk biz şoyleydik biz boyleydik biz cok farklıydık şimdikiler oyle değil asla olamaz vs vs. Tek aşık olup evlenenler onlar sanki.
Gelelim diğer dayının eşine. Kendileri cok uzakta oturuyorlar. O yuzden bazen toplanıp goruntulu goruşuyorlar. Bi akşam ben de o goruşmeye denk geldim. Nişanlım doğal olarak benim de goruşmemi istedi. Ben dayısı ile goruştum telefonu gorumceme uzattım. Dayının eşi ben telefonu bıraktığım gibi hemen cıktı gorumceme canım benim cok ozledim vs diyor bana bir merhaba bile demedi. Gorumcemle bir sevecen konuşmalar aklınız durur. Nişanlım tekrar telefonu aldı ben de test etmek icin ekrana cıkayım bakayım beni gorunce ne yapacak dedim. Merhaba dedim sadece el sallayıp merhabaa dedi. Nasılsın yenge deyince duymuyorum deyip geciştirdi. Nişanlım da farketmiş ama ben kendisine problem olmadığını boyle cahillikleri takmayacağımı soyledim.
Birdeee bu hanımefendi aile wp grubunun da yoneticisiymiş. Nişanlım benim yanımda artık gruba ekleyelim dedi beni kastederek. Yenge hanım da dur bi duğununuz olsun diye aklınca makara yaptı gulerek. Ben de espriyle duğunden sonra da ekleme ben cıkarım zaten dedim.
Yani bunun gibi sacma sapan bir suru itici davranışları var. Acaba onlar gibi cok konuşamıyorum diye mi beni kabullenemiyorlar. Bu arada duğune cok az vakit kaldı ve nişanlımla 2 senedir sevgiliydik benim varlığımı biliyorlardı.
Ne olduğunu kestiremiyorum ama bu insanlar bildiğiniz benden hoşlanmıyor. He cok mu uzuluyorum hayır. Hatta beni sevmeyip cok gelip gitmezlerse daha mutlu olurum. Ama iki yenge bir araya gelince sanki beni dışlıyorlar gibi hissediyorum. İnsan ister istemez nedenini bilmek istiyor. Sizin fikirleriniz neler acaba