Uzun zamandır aynı telefonu kullanıyorum, o yuzden artık yeni bir telefon ihtiyac haline geldi. Daha once Apple kullanmadım, Android kullandım sadece.
Sadece oncelikli olarka Xiaomi ve Apple, sonra da Samsung markasından oneri bekliyorum, diğer markalardan telefon almayı duşunmuyorum.
Telefondan beklentilerimi belirteyim, dokunmatik kalitesi iyi olmalı, sağlam olmalı. Şuanki telefonumda klavyeyi actıktan sonra bile ufak kasmalar yaşanıyor mesela, o yuzden telefonun akıcı olmasını onemsiyorum, cok sinir bozucu hale geliyor.
Bunlar harici fotoğraf cekmeyi seviyorum, ama bu telefon modelini belirleyecek bir kriter değil benim icin, oyle Ultra Ultra yuksek cozunurluklerde de gozum yok, iyi bir cekim olması yeterli.
Oyun falan oynayacağımı da duşunmuyorum, masaustu bilgisayarım var zaten oradan oyun oynuyorum.
Bu kriterleri teknik ozelliklere uyarlayarak bana telefon seciminde yardımcı olmanızı bekliyorum. Epeydir niyetlendim telefon almak icin aslında ama korona falan cıktı araya kaynadı, artık beklemeden almam gerekir. Onerilerinizi bekliyorum.
2000-4000 TL Telefon tavsiyesi
Telefon Tavsiyeleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Mobil Cihazlar Forumu
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Telefon Tavsiyeleri
- 2000-4000 TL Telefon tavsiyesi