Merhaba.. Dort senedir sevdiğim bir insan var. İlişkimiz oldu gecmişte ancak askere giderken benden ayrıldı. Ama ben bu gune kadar iletişimde kalmak istedim onu hep aradım cok sevdim .Kimseyi alamıyorum kalbime aklımdan da kalbimden de cıkmıyor.. Beni yargılamayın ayıplamayın.. Beni hic sevmedi cok cabaladım uğraştım senelerimi verdim ama başaramadım.. Bana karşı duyguları olumsuz.. Gıcık oluyor bana.. Kurtulmak istiyordu benden hep, en nihayetinde beni engelledi her yerden. Ben bırakmadım onu cunku.. Başka şeyler de yaşandı surec icerisinde. Psikolijisini bozmuşum onu bırakmayarak.. Ben beni sevmesini istiyorum ve evlenmek istiyorum onunla. Hayatında biri olduğunu oğrendim ve benden bunu senelerce saklamış. Birlikte olduğu kişi beni mesajlarla ve aramalar yoluyla kufurler ederek tehdit etti. Cok seviyesiz şeylerle karşılaştım. Bu kadar saf olabileceğim aklıma gelmezdi. Kahroluyorum,acı cekiyorum.. ne yapacağımı bilmiyorum. Buraya da icimi dokmek icin yazdım. Okuyan arkadaşlara teşekkur ederim şimdiden.
Sevgilerimle..