Merhabalar, başlığı okuyup "sacmalama salak mısın" dediğinizi duyar gibiyim ama birtakım aciklamalarim var okuyup yorum yaparsanız sonra yine "sacmalama" derseniz de başımın uzerinde yeriniz var.
Şimdi ben 33 yaşındayim, guneydoğuda bir şehirdeyim annem babam kizkardesim istanbuldalar. Mart başında şehrimize is icin gelmiş 39 yasinda İstanbullu bir beyle tanıştım ve o gunden beri hic ayrılmadık neredeyse beraber yaşadık (o projesi bittikten sonra da calışmadığı 1 aylık surede benimle kaldı). Ben cocuğu cidden cok seviyorum aşık oldum diye abartmak istemiyorum ama onun gibi bir şey hissediyorum. Sanki cok hızlı ilerledik ama genel olarak cok mutluyum.
Kizkardesim 26 yasinda, daha merkezi bir semtte aileme ait evde yalnız oturuyor erkek arkadaşım annesi ve kuzeni ile kizkardesimin 2 sokak otesinde oturuyor. Annem ve babam da daha uzak bir semtte oturuyorlar. Ben daha once İstanbula geldim kiz kardeşimde kaldım ve sevgilimle goruştum, ayakustu onun annesi (babası vefat etmiş), arkadaşları abisi ve kuzenleriyle de tanıştım ve hepsini sevdim, rahat ve sevecen insanlar. O da benim bu şehirdeki arkadaslarim, kardeşim, kardeşimin erkek arkadaşı ve birkac arkadaşımla tanıştı onlar da iyi anlaştı.
Erkek arkadaşım haftaya cumartesi veya sonraki hafta is icin yurtdisina gidecek ve kasıma kadar kalacak. Ben de arada yanına gidip geleceğim (vize istemeyen ve nispeten ucuz bir ulke). Yani tanışır tanışmaz cok hızlı ilerlediğimiz gibi bir anda uzak mesafe ilişkisine başlayacağız.
O yuzden haftaya son bir kez İstanbula gidip onu gormek istiyorum. Haftaya cumartesi kardeşim ve 8 aydır beraber olduğu erkek arkadaşı annemlere yemeğe gideceklermis. İlk defa tanışacaklar. Yemege istanbulda olursan ve gelmek istersen sen de gel dedi kardeşim. Ben annemlere erkek arkadaşımdan bahsettim fotoğrafını filan gosterdim yakında gideceğini de biliyorlar. Ama kimse sen de sevgilini al gel demedi aslında.
Şimdi sorum şu: sizce aileme yemeğe erkek arkadaşım da gelebilir mi diye teklif etsem cok mu garip olur? Bence bu erkek arkadaşımı mutlu eder ve benim de istediğim bir şey ama ilişkimiz cok hızlı ilerlediği icin ailem cok garipser diye korkuyorum boyle bir teklifi ve sacmaladığımi duşunurler diye korkuyorum. Bir de yemeğin amacı kardeşimin sevgilisiyle tanışmak benim yırtık camaşırdan cıkar gibi kendi yeni manitami da goturmem garip olabilir ama bir yandan da guzel olabilir gibi de geldi... Acaba en iyisi hic dahil olmadan kendim manitayla vakit gecireyim anneme babama bir şey demeyeyim ve aileyi karistirmayayim mi? Veya erkek arkadasimi bir iki saat bırakıp aileme yemeğe gitsem sizce alınır mı o beni kendi ailesiyle tanıştırdı cunku. Ailem cok katı bir aile değil sadece benim erkek arkadaş konusunda secimlerime cok guvenmiyorlar gecmişteki sacma sacma secimlerimden dolayı. Benim yine denyonun tekine gonlumu kaptiracagimdan korkuyorlar ki haklılar. Hic emin olamadım mantıklı yorumlarinizi bekliyorum.