Gecen bir konu acmıştım.O konunun devamında olaylar oldu.Tayinimiz cıktı İstanbul'dan taşınıyoruz.eşimin ailesi ve evli gorumcelerim aynı mahallede oturuyoruz.tayinimiz acıklanalı 1 ay oldu.Eşim haliyle ailesiyle dip dibe olmak istiyor.Buraya kadar normal.Ablam geldi evimi toplamaya riskli gebeliğim vardı.Ablamı aldık cok nadir gittiğimiz restorana teşekkur olarak goturduk.Başka bi gunde İstanbul'a ilk defa geliyor diye kız kulesine goturduk.(bu arada kv bizi rahat bırakmayıp cat kapı hergun geliyor,makinem bozuldu gelin hastayım gelin)sırf ailemden biriyle eşim iyi olmasın gezdirmesin diye.Eşime demiş beni de oralara gotureceksin.normal şartlar altında bu şımarıklığını ve aileme yapılan saygısızlığa rağmen goturmezdim ama tayin olduk eş olacak adamın icinde kalmasın ve annemle gidene kadar muhattap olmicaksın dedi diye kabul ettim.Kv hic kimsenin anlaşmadığı egoist bir kadın.

Arefe gunu bize yemeğe geldi.Bayram gunu gittik eşimle ikimiz koca danayı haklayıp buzluğa attık 7 kg et ancak dağıttı biz kesmediğimiz halde bize bile vermedi.Boyle bir kadın işte.bayramın 2.gunu aldık dedği yerlere goturduk ablamı goturduğumuz yerlere.Donuşte ağlaya ağlaya kalan evi toplamaya başladım.dayanamıyorum surekli para istemesine kışı yanınızda gecircem torunuma bakacam demesine.Hep bir talep.Cocuğa bir don almadı daha torun ayağına tepeme binmeye calışıyor.Eşim mani oldu evi bıraktım 1 hafta daha burdaydık cunku.bir gun gecti aradan.Yine aradı gezmeye gittiniz mi beni almadınız mı benim sinirler tavan yaptı sustum.annem yemeğe cağırıyor dedi.Ben de dalga mı geciyorsun bana iyi gelmiyor gormuyor musun dedim.yer cıkarız dedi hergun mu goruşcem ben yorgunum eve gidecem dedim.Eşim beni rezil etti.bi gun gidip temizlik yaptın mı kahır cektin mi. Annesinin adı cevrede deli olarak geciyor.Annemin adı cıkmış deli olan sensin dengesizsin vs karşılık vermedim.
Yedi geldi o.Başladı yine evlendiği gune lanet olsunmuş.Nişan atsaymış.deli vss.Ben de dedim delilik sana kimden gecti annenden mi babandan mı.Sen aileme laf edemezsin deyip sağı solu kırdı gecirdi.Hic kufur etmeyen kocam bana o.cocuğu dedi.Annemi sevdiği halde.

Şimdi de diyor deli ile o.cocuğu aynı fenelıkta bir laf ben annesine alenen deli bile diyemedim cunku gozu donmuştu.
Velhasıl kelam eşim bana o cocuğu dediği icin kufrettiği icin.onun annesinin dokunulmazlığı olup benim annemi ayağa verdiği icin ben bu cumleyi duyduğum icin kalbim sıkışıyor.yameden icmeden kesildim.Kendimden nefret ediyorum.Siz olsaydınız napardınız?