Hanımlar Merhaba kafam cok karışık Buraya boyle bir konu acacağım Aklımın ucuna bile gelmezdi Ama işin icinden cıkamıyorum cok az uzun tutacağım yazıyı okuyanlar icin şimdiden teşekkur ederim.
Oncelikle 3 yıllık evliyim Şu anda işim mi yapamıyorum ve calışmıyorum eşim ithalat ihracat yapan bir firmada calışıyor şahıs şirketinde yani evlendiğimizden beri bu işi yapıyor henuz cocuğumuz yok evliliğimizin 1. Senesinden Sonra cocuk duşunmeye başladık Lakin bir sene sonra olmayınca şuphelendi doktora kontrollere butun testlerimi yaptırdım Allah'a şukur herhangi bir bir problemim cıkmadı eşim Ben sağlıklıyım kendimi Dinc hissediyorum bu konuda dese de zorla uroloji ile goruşmesini istedim sperm testi verdi ve test sonucunda sayı hız Morfoloji cok kotu cıktı gebelik olabilir ama cok cok zor ihtimal dedi doktor,vitamin kullandık 8 aya yakın surekli test verdik ama duzelme olmadığını fark ettik tekrar başka bir urolojiye gittiğinde varikosel olduğu ortaya cıktı. Bu yazın başında ameliyat oldu bir suru kurler yaptım Keciboynuzu arı bal poleni ancak yemedi yemek istemedi.. Bana bunlar kilo aldırıyor dedi Bunun icin arada didişir olduk yine sesimi cıkarmadım saygı duydum urolojinin onerisiyle ceşit ceşit vitamin kullandık ve Eylul'de verdiği sperm testi sonucunda sayı ve hız biraz duzelme olduğunu gorduk ama Morfoloji 0 cıktı. Bu durum beni biraz uzsee de yıksada Morfoloji 0 gormek yine de şukurler olsun dedim Cunku sayı ve hız ilerlemiş ve duzelmişti az da olsa

Ocak 2021 de testlerimiz de birlikte doktorumuza gidecektik ancak şimdi tartışma ve buyuk kavga olayımız anlatıyorum; eşim bilgisayar oyunlarına cok seviyor bağımlısı diyebilirim Eskiden evde oyun bilgisayarı vardı ve yemek masasına bile kalkıp oturmazdı oyun masasında yemeğini yer kahvesini icerdi aramızdaki iletişimi koparacak derecede oyun oynardı daha sonra tartışmalar sonucunda bilgisayarı sattı. Şimdi tekrar bilgisayar alıp oyun videoları cekip YouTube kanalı acıp YouTube uzerinden youtuber olmak ve oradan para kazanmak istiyor işten de cıkmak istiyor Cunku işi saati belli olmayabiliyor bazen 12'de geliyor bazen 11'de gece, sabah 9-10 gibi işbaşı yapıyor ama butun gunler boyle olmayan sadece Haftanın 2 gunu bu saatlerde geliyor O da cok yoğun olduğu icin ithalat ihracat firmasında calıştığı icin ve şahıs şirket olduğu icin yurtdisindan arac geliyor evraklari vs işi ne zaman biterse o zaman cıkıyor Cok yorulduğunu genc yaşta bu kadar fazla calışmanın kendisine iyi gelmediğini cocuğumuz olursa eve gec geldiği icin onunla vakit getiremeyeceğini cocuk olursa cok fazla masrafı olacağını aşısının mamasının her şeyin ayrı bir masraf olduğunu şu anda cocuğa maddi yetemeyecegini cocuk şu an Duşunmek istemediğini soyledi. Evet tek calışıyor şu anda ben Nisan ayında virusten dolayı işten ayrıldım ve halen iş bulamadım işsizim 8 aydır hemen hemen evdeyim iş başvuruları yapıyorum ama koronadan dolayı cok olumlu iş ilanları goremiyorum ,eşime kalsa calışmıyım ,evde oturayım, bilgisayar aldığı bilgisayarda dediği oyunları oynayıp video cekeyim, canlı yayın acayı, izleyen kişi sayısı toplansın videolara like gelsin ve biz YouTube'dan para kazanmaya başlayalım hem de milletin Emri altında calışmazsın Evde oturup kendi işini yaparsın diyor. Ben de bu tarz şeylerle uğraşmaya pek sıcak bakmıyorum deyince ben de eve gelince Akşamları cekerim video Yalnız Sen yapmayacaksın Hem boyle yaparsak ilerleyen zamanlarda buyurse kan YouTube'da Ben de işten cıkarım YouTube uzerinden para kazanırız diyor. KISACASI şu an calıştığı işe de gitmek istemiyor cocuk meselesine gelince de cocuğu şu an istemiyor ama benim de artık canıma tak etti 3 senedir evliyiz 2 senedir cocuk yolu gozluyorum elimden geleni yapıyorum kurler vitaminler araştırmalar tonla yazı okudum burada haddi hesabı yok Bir tek başıma cabalıyorum bu konuda bu surec beni gercekten yoruyor şu an calıştığı işten nefret ediyor neden iş değiştirmiyor diyeceksiniz calıştığı iş Evet zor Haftada iki gun de olsa saatleri uzun oluyor eline cok iş geliyor Ama iyi para kazandığını ve başka bir yere gecerse orada bu tarz paralar kazanamayacağını soylediği icin yan gelirlerin olduğunu soylediği icin bu işten de şu an cıkmıyor iş değiştirmiyor İlla da YouTube diyor . Ve benim en cok da zoruma giden tup bebek icin ayırdiimiz kenara attigimiz parayı youtuber olmak icin Ekipmanları verecek olması bir kasa 10 bin lira ne demek ya ekran kartı bir bucuk bin liraymış Evet cocuk tek başına isteyince olmuyor ama Ona sorunca da "evet ben de cocuğumun olmasını cok istiyorum ama onceliklerimiz maddiyat" diyor her zaman, bence maddiyat degilde oyun sevdasi... bana kalsa hemen işe gireyim ben de calışayım hamile de olsam masa başı iş yapacağım icin cocuğun doğana kadar ihtiyacları icin kenara para da atarım ama bu fikir Ona da sacma geliyor

Gecen ay cocuk meselesi icin o kadar cok ustume geldi ki en son ağladım yanıma gelip ağlayarak istediğin şeyleri yaptırmaya calışıyorsun sen dedi Bu sefer daha cok ağladım sinirimden şaka gibi

Sizin fikirleriniz onerileriniz oğutleriniz nelerdir Nasıl bir yol izlemeliyim?