20 yaşındayım kacarak evlendim 3 sene once ailemi arkadaşlarımı herkesi ama herkesi geride bıraktım babam hÂl benimle konuşmuyor 3 senedir ne sesini duydum ne yuzunu gordum annemde benimle yarım yamalak konuşuyor. Hala kaynanamlarla aynı evde oturuyorum ustelik eşimin 5 kardeşi var hepsi kucuk en kucuğu 4 yaşında hepsine ben bakıyorum yemekleri, camaşırları, bulaşıkları ev işleri herşeyi ben yapıyorum saygıda bir kez olsun kusur etmedim ne hakaret ettilerse sustum anneme babama bile kufur ettiler eşim icin sustum ama eşim benim icin hic bir fedakarlık yapmadı en ufak birşey bile yapmadı. Normal ciftler gezer tozar biz yılda birkere dışarı cıkıyoruz oda benim yalvarmamla henuz cocuğum olmadı yumurta tembelliğim var birde bunun icin kaynanam bana surekli kısır diyo oğuma başka karı getiricem diyip duruyo.
Birde eşim surekli bana şiddet uyguluyor hatta birkac ay once adetim 2-3 gun gecti hamile olabilirim dedim ertesi gun hastalandım eşim hamile olmadığım icin bile beni ağzımdan burnumdan kan gelene kadar dovdu. Yapa bileceğim birşey yoktu babamın evine geri donemezdim. Sustum..
Artık gitmek istiyorum bu evden ama babam beni kabul etmez ne yapabilirim nereye gide bilirim yardım edin akıl verin