Herkese merhabalar. Ben 35 yaşındayım. Fakat bu yaşıma kadar hayatta hicbir şey elde edemedim. İş, aile, ev, kariyer vs hicbir şeyim yok. İşin uzucu tarafı ise gercekten calıştım, cabaladım ama olmadı. İş elde edemedim cunku atanamadım bir turlu. Ve ozellerde cok aramama rağmen iş bulamıyorum. Evlenemedim cunku gercekten kısmetimin kapalı olduğunu duşunuyorum. Bir kere 4 yıldır bir kişi bile(!!) benimle goruşmek istemedi. Bir kişi bile ya. Daha once de ben universite mezunuyum, genelde eğitim seviyesi olarak benden cok daha duşuk kişiler goruşmek isterlerdi, o da benim cok dikkat ettiğim bir kriter. Yani olmadı. Gerci goruşmek isterlerdi dediğime bakmayın, toplasanız 2-3 kişidir o da yani. Cok değil. Cirkin değilim, bakımlı biriyim. Cok değişik ortamlara girerim. Ama kimse karşıma cıkmaz. Bazen duşunuyorum gercekten kısmetin kapalı olması diye bir şey olabilir. Şu an evdeyim. 3 kardeşim var, hepsi kendi duzenlerini kurmuşlar. Evliler, anneler, hepsinin belli bir geliri var. Ben evde annemlere bakıyorum. Bu zoruma gitmiyor ve ailemi seviyorum. Ama ben evde olunca diğer kardeşlerim hic sorumluluk almıyor, tum yuk bende. Bir de bu yaştan sonra artık hicbir şey elde edemem, benim hayatım buymuş gibi geliyor. Sanki aileme bakmak icin yaratılmışım, benim varoluş sebebim buymuş gibi geliyor. Biraz hayattan umutsuzum hanımlar. Benim gibi olup sonradan mutluluğu yakalayanınız var mıdır acaba? Teşekkur ederim.