Kızlar 7 senelik evliyim. 16 aylık bı bebeğimiz de var daha once ben 5 aylık hamileyken de yapmıştı ama ozaman ilişki yasağimiz vardı ben ona bağlamıştım karnımda bebekle ortada kalma ihtimali beni cok korkutu ne yaptım ettim barıştım.
Aylardir bı sıkıntımız yoktu telefon kullanmiyordu bende doğum gununde surpriz yaptım telefon aldm verirken ozellik le kızla kadınla işin olmasın dedim. 2 aydır cok değişti kocası taksici olan bı komşum var onun taksisine defalarca kızla birlikte binmiş kızı opmuş sarılmış duşunsenize tamm yapiyon gizli saklı yap bu kadar yakınımızda olan bı insanin arabasında ayıp ya hic mi utanma yok komşuma kocası anlatmış o da geldi bana anlattı tabi yeminler inkarlar sastim kaldım
Kavga ettik dun defol git dedim kızı da gotururum dedi aklinnca koz olarak kullancak al gotur sana lanet olsun dedim bugun arıyor yalandan kız annesini arıyor diyo gittim kızımı aldm geldim bunca şeye rağmen gel evine dedim ne gurur ne onur hic bişey kalmadı
Gelmiyorum dedi. Kafa dinlicekmis bu nasıl insan ya kızla rahat rahat dolasaabilmek icin annesinde kaldı. Daha seni istemem dedim ama cok takıntıliyim inat ediyorum benim dediğime gelsin diye psikolojim bozuldu onu hem istemiyor hemde istiyor gibiyim kendime kızıyorum ne kadar gurursuzsun diye

Bı akıl verin lutfen ondan deli gibi soğumak istiyorum annemi aradım onunla sonun yok al kızıni gel dedi ama 3 gun sonra yuzum e vurur gitmek istemiyorum aileden yana da bahtsizim
Ve bu da var tabi kızımız doğuştan yemek borusu oluşmadan doğdu ameliyatlar gecirdi herşeyi yiyemiyor hamd olsun Rabbime yine de ama sorumluluktan kacıyor kızını iki gunluk tanıdığı kadına değişiyor calışıp kızımı d a bakıcıya verme imkanım var yaparım tek başıma
Ama 7 senelik yaşantım cok zoruma gidiyor canım cok yaniyo lutfen bı akıl verin nasıl soğurum aklımdan atarım onu