Samsung Galaxy S7'yi 2016 yazından beridir kullanıyorum, şu ana kadar bir sorunum olmadı. Kamera performansı hala mukemmel, 8Plus ile yarışıyor, ozellikle az ışıkta farkını koyuyor. Ancak bir yıldır batarya performansı oldukca duştu ben de 1 yıl daha gitmesi icin bataryanın değişmesi icin yetkili servise gonderdirm İstanbul'a. BDH bilişim idi sanırım bugun arayarak 2600TL onarım bedeli istediler, elbette reddettim. Fiyatın fahiş olduğunu soylemem uzerine yedek parcaların fiyatları bu şekilde dedi, hangi parcalar? Dememle ekran+kasa+arkacağım vs saydı, sadece batarya değişimi istedim acıkca diğer parcaların değişimini istemiyorum zira sorunları yok dedim, hanfendi o parcalarda kusurlar mevcut onlar değişmeksizin batarya değişimi yapamayız dedi. Acıkca artık yeni telefon alın, eskisi ile devam ettirmeyiz diyor. Kasım'da S10+/Note10 almayı duşunuyordum ancak Samsung bu rezaleti fikrimi değiştirdi.
Butce 6 bin TL, S7'den kamera performansının daha iyi olmasını istiyorum. 2019/20 cıkış tarihli bir amiral gemisi olması kafi. S7'nin teknik değerleri alt sınırdır tabii olarak. Minimum değerler: 128 GB hafıza, 6 GB RAM, Type-C giriş, 5, 8-6, 5" ekran.
iPhone XS/XR, 7T Pro gibi telefonlar izleme listemde ancak fiyatları biraz tuzlu, 11.11'i bekliyorum bir nevi.
[Telefon Tavsiye] Samsung servis rezaleti
Telefon Tavsiyeleri0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- Telefon Tavsiyeleri
- [Telefon Tavsiye] Samsung servis rezaleti