Merhaba, bir bucuk senedir evliyim. Allah'a şukur cok mutluyum. Tam dibe vurmuşken sınav stresi vs varken tanıstım esimle. Bir İslami evlilik sitesinden tanıştık. Oylesine uye oldum. Belki evlilikte benim gibi kararlı biri cıkar dedim fakat pek ihtimal vermemiştim.
Universite bitmis iş bulma derdi derken ailemde evlilik vaktin geldi demeye başlamıştı. Artık duşuncem ahlaklı durust birisi olsun yeter seklindeydi.
O siteye girerken uzaktan fotoğrafımı koymustum. Bir suru kişiden mesaj geliyor fakat hangisi ciddi yakan mı soyluyor dogru mu belli degil. Nasıl bir nasiptir ki eşim ay gibi parladı ordan. Resmini gordum vuruldum. Nasıl ciddi bir de sizli bizli konusuyor. Bana merhaba dedi gayet ciddi merhaba dedim ve başladı seruvenimiz.
Cevremde aa nette tanıdıklar diye kimi zaman garip gelen durumlar gun gelip insanın basına gelebiliyormus.
Onunla mesajlastık cok kısa surede ordaki uyeliğimizi iptal ettik ve faceden goruşmeye başladık.
O kadar mutluyum ki onla konusurken gozlerim parlıyor. Butun gun icimde bir heves heyecan.
Yurt dısında yasıyordu esim. Cok guzel bir isi vardı maddi durumu her sey yerinde, yakışıklı, durust, acık sozlu, dinş anlamda her seye dikkat eden, modern..
Anlattıklarım inandırıcı degil gibi ama gercekten sastım kaldım o zaman mumkun degil ya dedim bir insanda bu kadar iyi ozelliğin bir aya gelmesi. Sayılı universiteden mezun biri yuksek lisans yapmıs falan.
Onunda aradığı helal sut emmiş bir kız. O kadar mutluydum ki onunla mesajlarını heyecanla okuyordum.
İlk kez goruntulu konuştuğumuzda kalbim yerinden fırlayacak gibi oldu. Allah'ım bir insan bu kadar mı yakışlı olur dedim.
Bunları neden anlatıyorum cunku hayatım boyunca kimseyi sevmedim. Ve gercekten gun gelip tamda beklediğin gibi hatta daha fazlası karsına cıkıyormus.
Neyse benım icin yurt dışından geldi. Altın kolye almıs gelmiş ne kadar duşunceli dedim. Ailesine vardım diye soyledi onlarda onaylamıstı beni.
İlk goruştuğumuzde tamam dedim bu evleneceğim adam.
İki ay gecti tanışmamızın uzerinden ailelere soyledik. Benimki biraz zor oldu. Babam istemedi nasıl tanıştığımızı tanıdık birileri tanıştırdı dedik artık. Pek inandırıcı olmadı facebook diye biliyor aileler. Cevre merak etti tabi tanıdık dedik gectik.
Cok cabuk ilerledi her sey babam araştırdı ailesini farklı sehşrlerdeydik ama her iki tarafta araştırdı birbirini. Babam cok begendi ailesini kulturlu iyi insanlar dedi. Gelsinler bakalm dedi. İsteme oldu esim gelirken bana tek tas aldı geldi. Benim hic aklımdan bile gecmemisti.
Ben cok kotu bir rahatsızlıga yakalandım o sıralar. Beni tedavi surecinde ayakta tuttu askm. Uzakta olsada onun sevgisi bana guc verdi.
Dort ay sonra evlendik. Benim butun masraflarımı karsıladı sagolsun. Ne istiyorsam aldım. Cok guzel dugun yaptık. Hayallerimde bile yoktu cok luks bir otelde yaptılar onlarda.
İki yere balayına gittik. Bir kızın isteyebilecegi her seyi sundu benim askm.
Hicbir zaman pisman olmadım. Nasip oyle bir sey ki ne zaman nerde olacagını yalnızca Allah bilir. Ben nerden bilebilirdim boyle biriyle tanıscamı. Her gecen gun ona tekrar asık oluyorum. Şimdi yavrumuz geliyor onun bebegini taşımaktan mutluluk duyuyorum.