Selam kızlar senelerdir burayı okuyorum ama hic yazacağım aklıma gelmezdi

30 yaşında uc cocuk annesiyim 11,9 ve 2 12 senelik evliyim
Biraz uzun olacak ama okumanızı istiyorum
Ben evlendiğimden beri mutsuzum gorucu usulu evlendim eşimi hic sevemedim zamanla severim dedim ama o hayatla ilgilisi olmayan olu gibi yaşayan birisi (cok konuştum cok anlattım o tam annecil bi insan validemle aynı binadayız) ben cicek bocek dunyayı gezmek isteyen kendini cocuklarına adamış bi anneyim
Cocuklarımı neredeyse kendim buyuttum okulları sınavları onları cok geliştirdim
Hic aşkı sevgiyi unuttum kendimi hep cocuklarla avuturdum eşimde her akşam kendi yerinde kanepesi ve sevgilisi tv dizileri ile beraber eşimle ilişkimiz cayını kahvesini ver senden iyisi yok aklına ancak yatak odasında gelirim ilişkiden bile soğudum

Sonra internet sitesi uzerinden cicek satışı yapmaya başladım bir balkon ciceğim vardı
Bi bey benden cicek aldı sonra normal bi şekilde konuşmaya başladık bana farklı cicekler bulup getiriyordu sonra konuştukca aynı kendim gibi hayat dolu bi insanla karşılaştım yaşadığımı nefes aldığımı fark ettim beni cok iyi anlıyor cocuklarıma ne kadar bağlı olduğumu eşimle sorunlarımı benim icin eşimin yapmadığı fedarkarlıklarıda yaptı
Cok mutluyum
Bir gun tartışma gibi bişi olmuştu gece telefonum titreşimde unutmuşum caldı sessizce actım konuşup kapattım eşim olacak insan dinlemiş gizlice ama ne dediğimi anlamamış sonra aileme soyledi bi bayan arkadaşımdı diye konuyu kapattık bayan arkadaşımın biri eşimi arayıp ben konuştum diye ikna etti
Ama eşim olacak insan kendi ailesine anlatmış kaynatam babamı aramış boyle boyle diye kızınızı siz şımartıyorsunuz diye cunku o varlığın icinde babam cocuklarımın eksiğini alıyodu harclığımı bile o veriyodu kaynatam bakmazdı bize varyemez amca ve asla ne bi gezme ne bi komşu hep onlara kole olmamı istediler olmadım acıkcası cocuklarımla gezdim bol bol o yuzden beni cok sevmezler
Sonra benim değiştiğimi babamdan telefon dokumanını istemişler gece kiminle konuştupumu bulmak icin surekli dışarılarda geziyomuşum o eşim konuyu anlattıktan sonra bana cok tavır aldılar sevmiyorsam cocukları bırakıp gidecekmişim eşimi yeniden borcsuz evlendirirmiş eşime sordum sevmiyosan boşanalım dedim seviyorum dedi ama boş gercekten karnı doysun tamam onun icin birde tanınmış aile iki tarafta yerli herkes menfaati icin istemiyor laf soz olcak diye
Bu konuyu aileme anlatttım eşimi istemediğimi soğuduğumu şimdiye kadar idare ettin şimdi ne oldu dediler zaten hep boyleydi dedim bizde şu var boşanma olayı yok ailemizde o yuzden annemde cok cekmiş hep sabır sabır bunu oğrettiler
Ama şuan sabır gucum kalmadı aileme o beyi anlattım cok kızdılar eşin duyarsa nafaka alamazsın nasıl boyle bişeyi yaparsın
Annemle babam geldi konuşmak icin asla kabul etmiyolar babam diyorki bu senin kaderin cunku eşim olacak insanın mal varlığı cok fazla benim hicbir şeyde gozum yok idare edeceksin dediler babam beni asla konuşturtmaz biraz diktator
Konuşmayacaksın kimseyle dedi numaram babamın uzerindeydi yeni hat aldı onceki faturalıydı
Şimdi normal ben ınstagram uzerinden konuşuyordum tekrar ama babam benim telefonumu takip ettiriyormuş yazılarım konuşmalarım herşeyim cıkmış yuzume vurdu demediği laf kalmadı cok ağır şeyler eşim ve ailesi zaten şuan hayvan gibi davranıyolar babamgilde oyle o bey hep arkamda ona cok guveniyorum ama ailemin beni anlamasını istiyorum cunku bu yaşıma kadar hep onlar icin yaşadım (bunu istemem cok mu kotu ben cok kotu birimiyim psikolojim cok bozuk) eşim olacak insanlada konuştular ama istemeyince cok zor nefes alamıyorum olmek bile kolay geliyo bide babam surekli diyoki kendin icin 40, 50 kişinin hayatını mahfedeceksin daha neler neler saydı katlanacaksın diyor gercekten yaşayamıyorum
Cocuklarımı cok seviyorum bırakamam o bey gel desem bugun gelir alır cocuklarımla niye hayat bu kadar zor ama sonra cocukların durumu ne olur benden alırlarmı bilmiyorum cok korkuyorum uzun oldu hakkınızı helal edin