Arkadaşlar merhaba
Bu aralar gercekten umutsuzum. Ne iyi bir kariyerim, ne de evliliğim var. Mesleğim var fakat şu ara iş bulamıyorum.
Ailemle yaşıyorum, zaten ailenin diğer uyelerinin de kendi icinde problemleri var. Ve bu durum herkesi etkiliyor. Ben de zaten moralsizim ustune bir de ailemdeki problemlerle karamsarlaşıyorum.
En yakın arkadaşım ev kiraladı guzel bir işi de var. Veya diğer insanlara bakıyorum sevdikleri kişilerle evlenmişler bir duzen kurup hayatlarına devam ediyorlar. Ben de 26 yaşındayım . Henuz hayatımda hicbir olumlu gelişme yok.
Bari karşıma sevebileceğim, benimle aynı hayat goruşune sahip olan biri cıksın, bir duzenim olsun diye duşunurdum. Ama bakıyorum etrafta doğru duzgun biri kalmamış. Genelde evliler falan. Zaten ben de ahım şahım biri değilim. Ama gun gectikce de guzelliğimin gideceği endişesi geliyor. Zaten şu an bile farkındayım eskisi gibi değilim.
Hep boyle mutsuz bir şekilde ailemle yaşayacakmışım gibi hissediyorum. Onceden geleceğimi hic boyle tasavvur etmemiştim.
Aranızda yaşında ne var ki diyecekler olacaktır. Ama zaman hızla ilerliyor ve ufukta hicbir şey gorunmuyor.
Ne yapabilirim bilmiyorum