she86 .!.:
Kızlar selam
Coğu yerde bir toplumda yada bir yerde kendimi tam ifade edemiyorum ya dinlenmiyorum yada oyle sessiz kalıyorum sanırım bu ozguveni eksikliği . Cok kitap okudum zamanında şuan işimden dolayı elime alamıyorum ama . Bunu nasıl yenebilirim . Anlıyorum ama kendimi anlatamıyorum. Kendimi bir sohbet anında bi durumda ifade edemiyorum doğru cumleleri bulamıyorum. Evde boyle değilim . Ama bir arkadaş ortamında işyerinde vs . Yani bazı insanları goruşuyorum catır catır o kdr insanın onunde sunumlar toplantıda konuşmalar ama ben yapamam gibi .. belki iş yerimde de sorun budur .
Genişletmek icin tıkla...

Merhaba
Daha once konu acmıştım ozguven eksikliğinden kaynaklandığını herkes yazdı farkındayım . Ama sanırım ben takıntı bi insanım . Yoneticimle de sorun yaşıyorum surekli son dakika yumurta dayanınca soyluyor her şeyi ve yetiştirmemi istiyor bende takıntı haline getiriyorum surekli . Hala otel ile ilgili bilgi vermedi vize cıkarmam lazım nasıl yetişecekse oncesinde bilet bakmam gerekecek fln. Vize başvurusu icin vip odeme yapmak durumunda kaldım ona soylemeden illa bak cozum bul dedi diye ve hepsi onun yuzunden ustuste geldi bayram arifesi nasıl yetişecek bilmiyorum ve kafaya takıyorum ve her şeyde boyle anlamıyorum kendimi genel olarak takıp duruyorum . Eşimle surekli sorun yaşıyorum bırak artık surekli bnu dinliyorum ben ya dedi haklı olarak. Ama benm aklımda surekli zora geldi bıraktı demesin diye susuyorum elini masaya vuracaksın soyleyeceksin kovarsa kovar diyor ama sanırım benim bnu yapacak cesaretim yok . Gecen yanımda ki abla da dedi bana o kadar gereksiz boş sorular soruyorsun ki bana bağımlı kalma dedi kimseye bu hayatta bağlı kalma dedi kocana da bazı kararları tek başına Alman gerek dedi duşundum haklı.. birini aramak icin bile ona soruyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum dunyanın sonu sanki … bu kadar kasmam takmam bana ve evliliğime zarar..