merhaba arkadaşlar,
bugun hepinizin ilgiyle takip ettiği @palipleten nickli arkadaşın film satış konusu ile tıklanma oranının yuksek olduğu (malum uzun videolar ve video ici reklam acma durumu) film sektorune girmeye karar verdim. hatta şu an youtube film izle araması ile kanalıma 3 adet film attım. filmler unlem, 3.taraf dunya engeli alacak mı deneme yapıyorum.
konuyu neden actım?
satış konularında cokca goruyoruz arkadaşın satış konusunda olduğu gibi filmleri 3.taraftan dunya engelinden geciriyorum ancak bu bana ait taktiktir paylaşmam gibilerinden soylemleri. forumda bu şekilde duşunen arkadaşlar goruşunuze saygı duyuyorum ancak yardımcı olacak arkadaşlar icin sorum bu kategoriye yeni girecek kişiler icin tavsiyeleriniz nelerdir, hangi programları kullanıyorsunuz?
@jacksparrow45 satış konusunda kategori ile ilgili daha onceden paylaşımlarının olduğunu belirttin. paylaşımlarının konu linkini ve değerli goruşlerini paylaşırsan memnun olurum.
konuya olumlu olumsuz yorumlar icin şimdiden teşekkurler..

edit: konuya cok değerli yorumlar, fikirler ortaya konuldu. kategoriye girecek arkadaşlar konudaki postları detaylıca okursanız konunun yardımı ziyadesiyle olacaktır. filmler ile ilgili 3.taraf dunya engeli sorunumuza sağolsun @kkundakci arkadaş kayıtsız kalmadı bu konuyu actı. arkadaşa burdan teşekkurlerimizi iletiyoruz.. konuya yapılan olumlu olumsuz yorumlar icin teşekkurler. iyi calışmalar..