Merhaba arkadaşlar
Kafama takılan bir sorun var sizinle paylaşmak istedim siz olsanız ne yapardınız?
Biraz ozel olacak kusura bakmayın ama birilerine sormam gerekti.
Erkek arkadaşım var biraz birşeyler yaşadık ama ilişki boyutunda değil.
Erkek arkadaşımın cinsel problemleri olduğunu duşunuyorum gelecek korkusu yarattı bende cunku cinsellik onemi birşey evlilikte diye duşunuyorum.
Oncelikle penisiyle alakalı biraz boyu cok uzun sevgilimin ama penis cok kısa tamam boy takıntım yok devasa birşey beklemiyorum işlevi onemli olan ama 7-8 santim kadar ve ince sayılır, ayriyeten aşağıya eğrilik var neredeyse ikiye katlanacak gibi surtunme yoluyla bile birşey yaşayamadık sayılır nasıl ilişkiye gireceğiz biz ileride?
Ne denesem acıyor diyo cekiniyorum bende bir adım atmaya.
Ereksiyon sorunu da var sanırım cok istekli birisi pasif değil ama sadece boşalacağı zaman ereksiyon oldu onun dışında sonuktu haliyle ben zevk almadım pek boşalmasıda on saniye falan surdu.
Varikosol diye bir hastalık var sanırım soramadım ona ama netten biraz sol testinde bi sarkma var bu bize sıkıntı cıkartır mı ileride.
Biraz utandım yazarken tekrar ozur dilerim.
Erkek arkadaşımı seviyorum evlenmeyi duşunuyoruz boyle birşey icin ondan vazgecmek te istemiyorum. Bence oda farkında cinsel sorunları olduğunu bende konuyu acıp kendinden uzaklaştırmak istemedim .
Nasıl yaklaşmalıyım ona nasıl konuşayım kalbini kırmadan. Tedavi falan olur mu konuşsam.
25 yaşında benden başka kimseyle yakınlaşmamış o duygusal sebeplere bağlıyor ama ben kendini yetersiz bulduğunu duşunuyorum. Yakınlaştığımızda cok fazla konuştu şoyle iyi mı boyle iyi mi bende sessiz olalım odaklanalım daha cok zevk alalım istiyorum.
Sohbet ederken cinsellik mı olur
Konuşmasının sebebininde kendini yetersiz hissetmesi olduğunu duşundum
İlişkiye girince eğriliğin duzleşeceğini duşunuyor sanırım laf arasında oyle birşey sıkıştırdı.
Boyle işte lutfen yargılayacak olanlar yazmasın yaşadığımız şeyi anormal bulmuyorum.
Evlilikte bunlar sorun olur mu sizin başınıza geldiyse nasıl hallettiniz fikir verirseniz sevinirim . Konuyu nasıl acsam kırmadan kendimden uzaklaştırmaktan da korkuyordum.