Herkese merhaba. Aslında sorunumun uzun bir suredir farkındayım. Yaklaşık 20 gun olacak psikiyatrist kontrolunde ilac kullanıyorum, daha cok erken olduğunu biliyorum ama bazen cok umutsuzluğa kapılıyorum ve birkac yakın olduğumu duşunduğum insandan bu lafı işittim.
Hayatımdaki insanla uzun bir sure toksikliğin zirvesi diyebileceğim her turlu kufur, hakaret kısıtlama, ekonomik psikolojik şiddet guvensizlik, yakıştırma, yalnızlaştırmaya maruz kaldım ve herhangi bir duruma son birkac aydaki ofke patlamalarımı, sinir krizlerimi saymazsak tepki vermedim.
Psikiyatrist gerceklikten kopmuş durumdansın, yoğun bir mobbinge ve manipulasyona maruz kalmışsın, karşıdaki insan narsistik ozellikler ve paranoid kişilik bozukluğu ozellikleri gosteriyor, değişir diye devam etmişsin ama değişmeyecek dedi. Kotu durumdasın diyerek 2 ilaca başlattı.
Yakın olduğumu duşunduğum arkadaşımla paylaştım. Erkek yokmuş gibi yapıştın adama, bırak gitsin ne olacaktı değer mi bu duruma getirmeye, dunyadaki tek ilişki senin mi, dramadan besleniyorsun, senin karakterin zayıf sen kim olsa boyle ezilirsin vb sozlerle zaten kotu olduğum bir donemde moralimi inanılmaz bozdu.
Doktorun soylediği 2 ilaca başlamam birden. İlacın yan etkileri derken zaten karmaşık bir donemdi. Bazen anlık geri donuşler yaşayıp bunu kendime nasıl layık gordum neden sesim cıkmadı diye ağlıyorum durduk yere. Boyle bir surecten gecip cok şukur kurtuldum diyen var mı??