Herkese iyi akşamlar oncelikle. Yine dolup taştığı bir gun. En baştan anlatacağım her şeyi uzun da olabilir kısa da bilmiyorum okuyanlara şimdiden teşekkur ederim. Oncelikle 7 aydır evliyim. Zaman zaman kendimi kandırsam da sanırım mutlu bir evliliğim yok ve ben bu hatayı goz gore gore yaptım. 3 senelik sevgililik donemi boyunca o kadar kalbimi kırdı ki buraya tek tek yazmaya kalksam sayfalar surer velhasıl bir aptallık yapıp evlendim. Bu 7 aya donup baktığımda gecmişin hep kafamda donup durduğunu farkediyorum. Hep bir kavgam hep bir meselem var. Bana yaptıklarını soylediklerini hazmedemiyorum. İyiyken cok iyi ama kotuyken o kadar cirkin şeyler soyluyor ki. O soyleyip geciyor ama ben unutamıyorum.
Sevgililik donemine gore evliyken daha iyi sayılır ama yine her kavgada konunun ne olduğundan bağımsız o zehiri yine sacıyor. Hepinizin evlerinde olabilecek sıradan kavgalar benim evimde “ orospu” olduğumu duymamla sona eriyor. Ne kadar cirkin ve ne kadar aciz değil mi. “Orospu, mutlu değilim ben bu evlilikte, sen sinsisin, sen şoylesin, sen boylesin” bunları ben en sıradan kavgalarda duyuyorum ve artık kanıksadım. Dunyada bana en yabancı kişi eşim aslında şoyle bir duşununce. Onun yanında surekli tetikteyim. Cok tutuğum ve işin kotusu o kadar cok duydum ki bu hakaretleri kanıksadım sanırım. Neyden tetiklenip saldıracağını bilemiyorum. Bir arkadaşımla tanıştırırken de gecmişe ait bir anıyı anlatırken de anı hic yaşayamıyorum. Acaba arkadaşımın hangi hareketinden onun “orospu” akabinde benim de onunla arkadaş olduğum icin “ orospu” olduğum kanısına varacak diye duşunuyorum. Acaba şimdi ben bu anıyı anlatırken eski sevgilim aklına duşer de oradan da bana saldırır mı diye hesap yapmak zorunda kalıyorum. Sonra yalana itiliyorum ister istemez. Buna neden katlanıyorum aslında onu da bilmiyorum başta cok seviyordum onun devamı mı onu da bilmiyorum. Surekli boyle değil kendisi. İyiyken cok cok iyi dunyaları onume sermeye hazır ama yukarıda da tekraren belirttiğim gibi en ufak bir kavgada oyle ağır şeyler soyluyor ki iyi olduğumuz donem boyunca bunları mı icinde biriktirmiş diye şaşırıp kalıyorum. Mesela “orospu” olduğunu duşunduğu arkadaşıma iyi kızmış ya derken kavga sırasında birden kıza hakaret etmeye başlıyor. Ya bilmiyorum ben ne soracağımı da bilmiyorum bana bir şeyler soyler misiniz ben cok yalnızım yine bu akşam.