Merhaba hanımlar;
Oyle canım sıkkın ki anlatamam,eşimle 7 yıldır evliyim 3 yılda sevgillilik donemimiz oldu 10 yıldır beraberiz,biri 5 bucuk diğeri 2 yaşında 2 oğlum var,eşim (demeye dilim varmıyor) normalde de cok sinirli bi yapısı vardır her kavgamız ayrılıyoruz konuşmasına gider bi kavga ettiğimiz zaman 1 ayımı zehir eder uzulurum ağlarım oralı bile olmaz asla…
8 gundur şehir dışındaydı bir gun once dondu dun pazar evdeydi oruc tabi iyice başına vurmaya başlamıştı, evde ufak gerilimler başladı dışarı cıktık buyuk oğlumu tıraş falan ettirdik gorumcem iftara cağırmıştı oraya gitcez once market alışveri falan (yanlış anlamayın normalde bunları beraber yapmayız beraber gittiğimiz tek yer aillesin birinin evi k.v,gorumce falan)tabi orada da ufak gerilimler falan derken arabada birden patlayıp seni bilmem ne yaparım o….. ,o….. cocuğu(yazarken ben utanıyorum cok ağırıma gitti ustelik olmuş anneme olmuş babama kadar kufur etti)boğazım duğum duğum ne yspıcsm bilmiyorum sinir hastası oldum 3 aydır psikolojik destek alıyorum antidepresanlar kullanıyorum ne fayda yanındaki insanın psikolojisi bozukken olmuyor…
Ustelik bir rahatsızlığım da cıktı konjinetal muskuler distrofi bethlem miyopati (genetik kas hastasıyım) ayrılsam calışsam cok gucsuz kalıyorum zaman zaman nasıl yaparım bilmiyorum…
Annemi babamı erken kaybettim onlardan da bişiy kalmadı hep yalnız yaşadım calışıyordum kendi kendime yetiyordum butun duzenimi bozup evlenip kendisin memleketine yerleştik bana gideceksin diyor ne yapıcam nereye gidicem cok caresizim bilmiyorum ben şuan evimdeyim sen gelmiyceksin ben cocuklarımın duzenini bozamam dedim
Eski kavgalarımızda hep alttan alıyordum seviyorum diyidodum ama şimdi cok ağır sozler soylenince icim almıyor artık
Uzun oldu hakkınızı helal edin bi akıl verin lutfen