merhaba arkadaslar yeni uye oldum .surekli kafamın icinde donen biri var onun hakkında yazmak istedim belki fikirleriniz iyi gelir bana...
kasım ayında instagramdan birine takip isteği attım o da beni takip etmeye başladı neysee hemen yazdı ben onu daha onceden tanımıyordum aynı şehirde yaşıyormuşuz tesaduf işte konusmaya başladık ama o kadar guzel muhabbetler geciyor ki butun gun mesajlaşıyoruz surekli arıyor vs vs işinde gucunde biriydi zaten bende oyle ama konuşuyorduk bi şekilde zaman ayırıp . 3. gun aynı sehirde yaşadığımız icin goruşmeye karar verdik ben zaten onu fiziksel ve kafa yapısı olarak begenmiştim o da beni begenmişti. ama yuz yuze gelince sanki o beni begenmedi hal hareketlerinden anladım zaten kendisine soyledim begenmediysen sorun yok vs diye yok oyle bi sey dedi ayrıa ben de ona gore guzel bi kızım cevremde begenilirim ve şimdiye kadar biri tarfından hic begenilmeyip reddedildiğimi hatırlamıyorum

yuz yuze goruşmeden sonra bu inanılmaz değişti o tanıştığım kişi gitti yerine başkası geldi gunlerce benmle kavga edşyor ne desem inanmıyor falan filan ama ben onun gitmek icin bahane aradıgını da biliyordum ama ilk goruşemede bana cok kırıcı bi sey soyledi onu soylediği icinde inanımaz kırıldım o da farketti sordu bende kırılmadığımı oneminin olamadıgını soyledim ama o kırgınlık hala benimle .şimdi olsa ağzının payını verirdim aramız bozulmasın diye oenmli değil demiştim sanki o bana bread pitt

))) . o sıralarda da kız kardesimin duğunu vardı konusmamız biraz azalmıştı whatsap da surekli cevrimiciydi sordum arkadasıyla konustugunu soyledi duğunden sonra ararım konusuruz dedi ertesi gun duğun vardı işte duğun bitti beni aramadı ve mesajda atmadı bende 15 gun instagramdan whatsapdan her yerden sildim kasım ayından sonra bi daha da hic konusmadık ama hep aklımda sizce begenmediği icin mi gitti yani o gunden sonra arayıp mesaj atmama sebebi nedir sizce bu cocuk hic mi merak etmedi bende zaten sessizce uzaklaştım ben de yazmadım etmedim