Merhaba benim bir derdim var ve anlatıp akıl alabileceğim kimsem yok. Biraz uzun ama lutfen okuyun. Eşim 3 ay once cocukluk arkadaşıyla lokanta actı. Arkadaşı evli. Ve karısı yuzunden boşanmak uzereyiz. Kızla ben yeni tanıştım. Bana surekli kocasını sevmediğini nefret ettiğini gormek bile istemediğini soyluyo. Zengin koca bulamamış ona uzuluyomuş. Ve kızın gecmişi hic iyi değil. Surekli boşanmak istediğini fakat cocuk olduğu icin boşanmadığını soyluyo. Bunları soylerken banada sende işe gir paranı kazan kocanın eline bakma sende boşan diyo. Cocuk yapma sonra boşanamazsın diyo. Bende benim kocamla bi sorunum yok diyorum. Kız lokantaya gitmek istediği zaman kızın kocası benim eşime diyo alıp getir diye. Gitmek istediğinde yine benim kocama eve bırak diyo. Bir kez bu yuzden boşanmanın eşiğinden donduk. Kız yalan soyluyo senin eşinle biz başbaşa konuştuk ben ona benim kocamla ortak olma dedim falan diyo. Ama boyle bişey olmamış. Eşim mutfaktayken yanına gidiyo sohbet ediyo. En sonda bugun aramış diyo ki uyandın mı işe gec kalma. Eşim surekli bana guvenmiyomusun diyip sinirleniyo birbirimize giriyoruz evde bişeyler kırıp dokuyoruz. Bu kadın yuzunden boşanmak uzereyiz. Bi kac kere evi terk ettim. Bana nasıl bir yol izlememi onerirsiniz lutfen akıl verin artık uzulmekten hastalanıcam hic huzurum kalmadı